Home Zanimljivosti MILJANA DOVEDENA DO ŠIZOFRENIJE: Otkrila sve o trenutnom odnosu – Zašto je...

MILJANA DOVEDENA DO ŠIZOFRENIJE: Otkrila sve o trenutnom odnosu – Zašto je “kuma” prevarant… (VIDEO)

12631
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Bebica ima zabranu prilaska svojoj porodici…

Miljana Kulić je tokom emisije “Izbacivanje” bila jedan od sagovornika voditelja Darka Tanasijevića.

Nišlijka je govorila o svojim novim cimerima, a dotakla se i svoje porodice.

– Ja nisam Elitna, ima ovde Elitinijih. Najiskrenje da ti kažem nisam verovala da će moji mnogo da mi nedostaju, pogotovo Željko. Mnogo mi je teško, svašta sam sanjala, a Bojanina priča me je totalno dotukla, pa pored toga od teta Vesne, Mike, to me je baš izmorilo, ponašam se kao šizofrena – krenula je Miljana pa je komentarisala Bebicu:

– Iskreno mesec i po dana pre rijalitija, smo mi sve završili sve. On je izdao sve pa i mene. On ima zabranu prilaska prema svojoj porodici, a nama je pričao da ide svoju decu da vidi, on je poklone za decu bacio u smeće. On je besan zbog oca jer mu ne daje para za svoju firmu.

– On je objavljivao moj broj telefona, psihički me je maltretrirao. Moram da kažem da mi je on sada najveći neprijatelj kada je rekao da Ivan treba da mi čuva dete. Ivan i Bebica oni su loši ljudi, njih dete ne zanima – rekla je Miljana.

Miljana je nakon toga progovorila o Slađi Poršelini:

– Ona želi preko mene da dobije pažnju, pa se kačila za mene i jurila me, ali ne može ona da mi bude igirica. Kuma sada napada Anu a brani Zvezdana, to ne ide nikako. Ako je to istina, ona je kao Ana.

– Aneli je došla ovde da se bori, a za dete je bolje da bude sa nekim drugim nego sa majkom koja nije psihički srednja. Aneli je rekla da je on loš i sada je svima jasno kakav je to tip muškarca – rekla je Miljana.

Detaljnije na snimku ispod: