Home Zanimljivosti OBRAČUN EPSKIH RAZMERA: U ceo skandal se sada umešao i bivši Stanijin...

OBRAČUN EPSKIH RAZMERA: U ceo skandal se sada umešao i bivši Stanijin dečko – Asmin razapet…

434
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Priča koja čini se nema kraja…

Od samog početka “Elite”, učesnica Aneli Ahmić šokirala je domaću javnost.

Zatim je šokirala i ostale učesnike kada je iznela tvrdnje da je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom zbog nje i ostavio.

Asmin je ubrzo počeo da se oglašava i optužuje Aneli da laže, te da nikada nisu bili venčani.

Stanija ga je ostavila nakon što je sve saznala i izgubila bebu u 5. nedelji trudnoće.

U celu priču sada se umešao i bivši dečko Dobrojevićeve, Marko Marković, pa je pokrenut pravi rat između ove dvojice muškaraca.

Marko Marković je odgovorio na prozivke sadašnjeg dečka svoje bivše devojke:

– Ovom krmku Asminu se žuri da što pre s g*za primi, vidim da je obavešten dobro o mojim sposobnostima na temu dobro odrađenih gaća. Voleo bi krmak Balensiaga da oseti čari lepote mog međunožja, gospodine svinjau bolje pomozi toj ženi kojoj si napravio dete i porodici koja ti čuva dete, nego što blatiš i snimaš kuće u kojima žive, ismevaš rođeno dete i pljuješ majku svog deteta, promeni dilera, loša ti je ta roba koju konzumiraš, tera te na mafiju. Daću ti ja dobronameran savet, bolje pređi na pomije i kukuruz mani se loše robe i vraćaj se u obor, poješće te animir dame, starlete i starletani, pa ćeš na kraju umesto obora tvog prirodnog staništa da završiš kao “afrička svinjska kuga na Balkanu”, bićeš jako brzo registrovana svinja koja je zaražena, a znaš šta se sa takvim svinjama radi. A da ima pare plaćao bi detetu alimentaciju i ne bi živeo u iznajmljenoj gajbi – poručio je Marković.

Ubrzo je usledio i Asminov odgovor:

– Marku Tangici imam da poručim jednu stvar koju možete da vidite u sledećoj objavi. P**erko koji moli devojke po Instagramu da živi kod njih u Beogradu, prosjače. PS imaš pozdrav od Milana sa jahte – poručio je Asmin.

Previous articleDRAMA IZA KAMERA: Dejan traži da se momentalno sve odloži – Iznerviran zapretio pozivom… (VIDEO)
Next articleŠAPUTALI PA OTKRILI KO ULAZI U ZADRUGU: Veliki povratak starog takmičara u rijaliti… (VIDEO)