Home Zanimljivosti “ON JE OTAC MONSTRUM – DRŽAO JE MAJKU U LOKALU”: Dejan se...

“ON JE OTAC MONSTRUM – DRŽAO JE MAJKU U LOKALU”: Dejan se ne zaustavlja – Dobio informacije o njegovom sinu u domu…

659
0
Asmin Durdzic, Dejan Dragojevic,
Asmin Durdzic, Dejan Dragojevic,

Sukob među njima se ne smiruje…

Dejan Dragojević se već par dana putem društvenih mreža prepucava sa Asminom Durdžićem, bivšim verenikom Stanije Dobrojević i mužem Aneli Ahmić.

Sada je gostovao u emisiji “Premijera” i tom prilikom je istakao da je njihov sukob inicirao Asmin.

– Dobio sam par pitanja da komentarišem, uvek pričam kako to meni izgleda. Stanija, on i Aneli su mi izgledali kao neki svingerski par koji je dogovorio priču pred rijaliti, kao Zvezdan, Ana i kuma internacionale. Previše je naglašeno, jako, previše ima tu nekih stvari porodičnih, gde smatram da to ne bi trebalo da se dešava, pa onda ljudi pomisle da je to sve po dogovoru. Krenule su prozivke, šalju meni, a ja ne ostajem dužan nikome – priča Dejan.

Zatim, Dejan tvrdi da se naoružao informacijama o Asminu:

– Najviše volim tako te milionere, nagupe, krimose… I onda ih ja etiketiram za do kraja života. To mi bude drago. Došla mi je danas informacija koja se tiče Asmina, on je tamo iz Beča, Austrije… Čuo sam da je neko njegov iz porodice bio u javnoj kući, pa je on tamo ušao da bude suvlasnik, pa vlasnik, a taj neko iz njegove porodice je radio na istom tom mestu, pa sam rekao da je podvodio nekog svog. Posle sam rekao da je krenuo da vara državu, što je već izašlo po svim portalima, Austrija se oglasila, on je pobegao… Bilo mi žao Stanije, opet jadna, raspravljam se sa njom, a ona ni kriva ni dužna. Ona nađe tako nekog šalabajzera s kojim se moram raspravljati i, šta ćeš, onda mora da trpi i ona. Danas uđem kod njega na Instagram, on prati Staniju, a Stanija ne prati njega, već Marka Markovića, razumete? To je opet, negde, smišljena priča. Što prati svog bivšeg momka, a ne prati ovog s kim je sad, ili ako joj je bivši, onda joj je svežiji? Trebalo bi njega da prati, a ne Marka Markovića, kog ovaj proziva – kaže on.

O odnosu Asmina i Aneli mediji bruje već danima jer oboje iznose “prljav veš” iz njihove veze.

Dejan o Asminu ima najgore mišljenje, a sada je izneo i neke optužbe na njegov račun:

– Vidim da mu se osladilo, pa se osladilo i meni! Dobio sam informacije o njegovoj mami, tati, da je sina stavio u dom… Ima ćerku s Aneli, za tu ženu govori da je narkomanka, prostitutka, pa gde će to dete završiti? A danas kaže da možda to i nije njegovo dete! Bolestan mozak, sretali smo se sa tim fanaticima rijalitija. On je monstrum otac koji je svoju decu udomio, a onda sam video snimak gde je Stanija izgubila bebu, on je potresen… Šta si potresen, kad bi i to dete gurnuo u dom?! Kako ti, kao otac, možeš da gurneš decu u dom? Šta je radio sa svojom mamom, što si je držao u tom lokalu, što je nisi pustio da ide?! Nego, jadna, mučena, da bi on mogao da pere pare, gudra… Navukao se na žuto, nije se skidao sa toga! Prvi mi je spomenuo porodicu, a to najviše volim kad se sa njima svađam – onda su mi odrešene ruke da im uzvratim. Nisam ja njegovu decu stavio u dom, nego on, niti sam ja pričao to o Aneli, što je pričao on sam – zaključio je Dragojević.

Previous article“NEKE LJUDE TREBA ŠIBATI PO NOGAMA”: Dejan Dragojević potkačio bivšeg tasta – Zatim spomenuo Dalilu Dragojević…
Next articleFANOVI RAZOČARANI POSTUPKOM: Mensur Ajdarpašić “izdao” svojim stavom – Izazvao razdor među obožavaocima…