Home Zanimljivosti ŠAPUTALI PA OTKRILI KO ULAZI U ZADRUGU: Veliki povratak starog takmičara u...

ŠAPUTALI PA OTKRILI KO ULAZI U ZADRUGU: Veliki povratak starog takmičara u rijaliti… (VIDEO)

10682
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Svi žele da ga vide…

“Zadruga 7 Elita” se zahuhtala. U nju je ušlo 56 takmičara, s time da je u subotu ušla još jedna takmičarka, Helena Foks, a Šimanovce je napustio Dragoljub Smiljanić Gaga. Dobro je poznato da se tokom rijalitiaj stalno useljavaju novi takmičari koji trebaju da prodrmaju atmosferu. Njih produkcija čuva u najvećoj tajnosti, ali nekad podaci procure.

Na najnovijem klipu koji se pojavio na Instagramu i odmah postao viralan, zadrugari su otkrili koji bivši zadrugar se, navodno, vraća u imaginarijum Velikog šefa u Šimanovcima.

Naime, na klipu se vidi kako na suncu uživaju Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić i Mensur Ajdarpašić. Njih troje su poželeli kafu i čekali su da im se donese. Janjuš je u poslednje vreme jako blizak sa Aneli i njoj je najveća podrška dok prolazi kroz stresan period jer u javnost iznosi detalje afere njenog supruga Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević.

Oni su počeli da pričaju o Nenadu Aleksiću Ša.

– Ša je mnogo dobar momak – rekao je Janjuš.

– Od Ša glava ne boli – sa osmehom je rekao Mensur.

Onda je Janjuš došao do ideje da bi Ša i Aneli bili idealni jedno za drugo. On je tom prilikom otkrio da poznati reper takođe treba da uđe u Elitu.

– Mislim da bi ti trebala da se spojiš sa Ša da ga dokrajčiš. Mislim da kad bi tebe upoznao Ša, vidi, to bi mu bio kraj. Znaš kako je to dobar momak. Dobar kao hleb – rekao je Janjuš.

– Biće prilike da se upoznamo – rekla je Aneli sa vragolastim osmehom.

Podsećamo, Ša se nedavno rastavio od svoje supruge vanje posle rekordnih mesec dana braka. Reper i dalje želi da se pomire i veruje da će se to desiti, a nedavno se preselio u novi stan i napustio svoj stari kraj, Fontanu, gde je dugo živeo. Vdiećemo da li je Janjuš u pravu i da li je Aneli prava za repera koji u spoeldnje vreme i nema previše sreće u ljubavi.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleOBRAČUN EPSKIH RAZMERA: U ceo skandal se sada umešao i bivši Stanijin dečko – Asmin razapet…
Next article“DALILA SE RENTALA PO BOSNI”: Stanijin bivši verenik udario na Dragojevićevu – Izazvao haos sa Dejanom…