Home Zanimljivosti “SUMNJAM DA JE DETE MOJE”: Asmin Brutalno udario na majčinstvo Aneli Ahmić…

“SUMNJAM DA JE DETE MOJE”: Asmin Brutalno udario na majčinstvo Aneli Ahmić…

629
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Sumnja…

Javnost bruji o braku Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, koji je nedavno verio Staniju Dobrojević

Iako je Asmin do sada oglašavao samo putem Instagram profila, on je progovorio i za domaće medije, gde je odgovorio na sva pitanja, koja najviše interesuju gledaoce Elite:

Da li je istina da si dovodio u pitanje to da li je ćerka, zapravo, tvoja?

– Istina je to. Imam sliku jednu, debeo razlog da sumnjam da je to moje dete, bilo bi vam jasno kada biste videli tu sliku, svaki muškarac bi me razumeo. Postoji jedan muškarac koji je bio s njom u periodu kada sam išao u Švajcarsku po nju, dobio sam tu sliku slučajno i vidite sad… – rekao je Asmin za Pink.rs.

Zbog čega onda nisi otišao na DNK analizu, da rešiš sebe takvih nedoumica?

– Nisam to uradio jer me je strah, iskreno. Ja tu malu volim, kao i ona mene. I kada s tuđim detetom imaš kontakt, s nekim iz familije, ti zavoliš to dete, a kamoli ovo… Mene je bilo strah da to uradim samo zbog moje reakcije, to bi bi bio šok za svakog muškarca, iz straha i sramote nisam otišao da radim DNK i uverim se da li je moja ili nije.

Aneli kaže da ti već imaš jednog sina o kom ne brineš, koji je u domu za nezbrinutu decu?

– Ta slika je sa mog profila na Fejsbuku, gde aktivan nisam dvanaest godina. Ja sam se tada viđao s nekom Švabicom, bili smo u avanturi, to je njeno dete. Slikao sam se sa njenim sinom i okačio na Fejsbuk, to je bilo pre dvanaest godina. Posle sam se udvarao u komentarima nekoj devojci koja mi je komentarisala tu sliku, napisao sam:”Vidiš kako pravim lepu decu”, i oni su sada, posle toliko godina, uzeli tu sliku i te moje komentare da mi napakuju priču, da me što više ocrne. Idu samo na to da me što više ocrne da bi me ogadili Staniji.

Zbog čega tvoji roditelji nikako ne mogu da prihvate Aneli?

– Moji roditelji su moderni. Aneli kaže da nije prihvaćena jer je istetovirana, a ja sam sav istetoviran, shvatate li? Moji su jako moderni ljudi, Aneli je bila prihvaćena na početku, ali kad se porodila otišla je u Bosnu i istukla moju sestru, za to imamo dokaze. Kako moja mama da prihvati ženu koja je tukla njenu ćerku? Zbog toga više nije bila prihvaćena.

Previous article“UNIŠTIO SI 20 LJUDI”: Dejan Dragojević brutalno potkačio Zvezdana Slavnića – Sve javno podelio…
Next articleOTKRIVENA NJENA DIJAGNOZA: Pogledajte kako se Miljana brani na sudu – Zbog ovoga može da ima velikih problema… (VIDEO)