Home Zanimljivosti “ANĐELU JE NAPADALA DA JE PRELJUBNICA”: Janjuš opleo po Ani Ćurčić –...

“ANĐELU JE NAPADALA DA JE PRELJUBNICA”: Janjuš opleo po Ani Ćurčić – “Kuma je bila ekstremno bolesna…” (VIDEO)

741
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Prokomentarisao jednu od najaktuelnijih tema…

Danima se polemiše u kakvom su odnosu bili bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić i Nikola Lakić s kojim je, navodno, Ana imala kratku aferu pre nekoliko godina.

Marko Janjušević Janjuš je izvršio detaljnu analizu lika i dela Ane Ćurčić nakon komentarisanja njenog odnosa sa Nikolom Lakićem.

– Ovo je bila tema oko koje smo mi pojedini nazivani svakakvim imenima i bili smo najgori. Sećam se da je meni Ivan rekao da je jedan njegov prijatelj imao se*s sa Anom posle upoznavanja u kazinu. To je žena koja je pričala da je 13 godina bila sa svojim suprugom. Znači Zvezdan je u zatvoru a ti se družiš i praviš se da ga čekaš. Napadala je Anđelu da je preljubnica, a ne znam da li se sećate da je on rekao da je Ana varala svog muža – rekao je Janjuš.

– Kako su pojedini prepoznali tu njenu neiskrenost? – pitala je voditeljka

– Neko ko se plasira da je neko i nešto ja mu uopšte ne bih dao drugu poziciju. Meni ona nije bila žrtva i to sam uvek govorio. Za mene u rijalitiju ne postoji žrtva. Šta god da se desi u lošim ljubavnim odnosima, Mića je govorio da im je brak katastrofa. Tačno sam znao da je išla da pobedi u rijalitiju. Kuma je bila ekstremno bolesna za njom i branila neodbranjivo, ali je razumem tako bih i ja za svog druga – rekao je Janjuš

Šta bi pitao Anu da uđe? – pitala je voditeljka

– Prvo bih je pitao da li smo se mi igrali sa njenim životom. Za*eban je Ana lik, nije ona uopšte naivna žena a to zna i Milena – rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u videu: