Home Zanimljivosti BRUKA I SRAMOTA: Odlučio da gladuje – Cela kuća na nogama zbog...

BRUKA I SRAMOTA: Odlučio da gladuje – Cela kuća na nogama zbog vike i dreke… (VIDEO)

1218
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Sve se orilo…

Kako to obično biva, sada već tradicionalno svaki ponedeljak je rezervisan za podelu budžeta, a ta uloga je pripala Mileni Kačavendi koja je ovu ulogu shvatila veoma ozbiljno, do te mere da je ušla i u verbalne sukobe za pojedinim takmičarima, kao sa recimo Urošem Stanićem.

Milena je tokom podele pomenutog budžeta naišla na osudu ovog zadrugara, te su ušli u žestok verbalni okršaj.

– Šta si se zakačila na mene, ti se uvlačiš starijim igračima, meni je ponižavajuće da uzmem pare od tebe, vraćam ti, mislio sam da smo ti i ja u dobrim odnosima, etiketirala si me kao šlihtaru, ti si kontradiktorna i šlihtara, gladovaću i imaću dostojanstvo. Tebe treba da bude sramota, glumiš neku silu ovde, licemerna si i dvolična – rekao je Uroš.

– Hvala na iskrenosti, što se tiče toga da sam ja licemerna, to je tvoje subjektivno mišljenje, ja imam svoje stavove, ako ti misliš da drugačije, ja to poštujem. Što se tiče tvojih izjava, neka bude takva, ja nikada nisam rekla da si šlihtara, u glavi držim sve vreme kraj deljenja novca, kako bih se vratila na tebi, drago mi je da smo se upoznali i ako nisam d*peuvlakač, pa da ne bude da se tebi uvlačim u to tvoje malo mršavo dupe, hvala ti što si učinio za mene svih dana, smatram da si vrlo interesantan, smatram da su te mnogi ljudi u ovoj kući zaavoleli, imaš jednu crtu, negde ishitreno odreaguješ, pa onda sedneš sagledaš, pa shvatiš da si preterao. Danima sam te savetovala da ne dozvoliš da te ismevaju, moje lično pravo je da iznosim svoje mišljenje – rekla je Milena.

– Etiketirala si me da ti se uvlačim, ja dajem novac za hemiju, ponašaš se kao šef, a nisi – rekao je Uroš.

– Boli me ku*ac, moj stav i uvek ćeš dobiti 3000 dinara – rekla je Milena.

– Samo napadajte ja imam 22 godine, ova žena 50 – rekao je Uroš.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: