Home Zanimljivosti NEOBORIV DOKAZ – LAŽE DA JEDAO OTKAZ: Dobio ga je – Otkrio...

NEOBORIV DOKAZ – LAŽE DA JEDAO OTKAZ: Dobio ga je – Otkrio informacije prekršenog ugovora… (VIDEO)

561
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Sve postaje jasnije…

Rat na relaciji Milan Milošević i Saša Mirković ne jenjava. Otkako je Milan saopštio tokom da daje otkaz na Hajp televiziji i time izazvao pravu bujicu komentara, oglasio se i direktor pomenute produkcije Saša Mirković.

Pored toga što su svoja saopštenja izdali na socijalnim mrežama, sada je isplivao i neoboriv dokaz na osnovu kojeg se može jasno zaključiti ko govori istinu.

Prvo da podsetimo šta su sve izjavili za javnost:

– Ove takozvane “grudne voditeljske zvezde” navikle da “maznu” lovu, odleže na plažama celo leto, dođu na posao 7h i 18min za 5 meseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolazue na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bežanija. Ne želuim da verujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vreme će pokazati… – glasila je izjava Saše Mirkovića.

Podsetimo, prvo se oglasio i Milan Milošević te izdao zvanično saopštenje za javnost:

– Dragi moji, o svemu vas obaveštavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko meseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobede. Voli vas vaš Milan Milošević – glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

No sada je objavljen i zvanični dokument kojim se dokazuje da je Milan Milošević dobio upozorenje pred uručenje otkaza, kako je navedeno, zbog neispunjavanja radnih obaveza i kršenja odredaba ugovora o radu kojim je zasnovana saradnja sa Hajp produkcijom.

Šta u samom dokumentu piše, pročitajte i sami. A kakav će rasplet dobiti ova priča možda možemo i naslutiti, no bićemo strpljivi i saslušati obe “zaraćene” strane.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!