Home Zanimljivosti OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA VLASNIKOM: Milan priložio neoboriv dokaz – Otkrio istinu...

OBJAVIO PRIVATNU PREPISKU SA VLASNIKOM: Milan priložio neoboriv dokaz – Otkrio istinu o otkazu…

8119
0
Milan Milosevic,
Milan Milosevic,

Voditelj ne želi da dozvoli da ga optužuju da laže…

Kao bomba je odjeknula vest da je Milan Milošević prekinuo saradnju sa Hajp televizijom.

On je mesecima bio zaposlen na pomenutoj televiziji, a sada je rešio da obavesti javnost putem svog Instagram profila da je dao otkaz i da je vreme da krene svojim putem i da prekida saradnju sa ovom produkcijom.

– Dragi moji, o svemu vas obaveštavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko meseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobede. Voli vas vaš Milan Milošević – glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

Nakon ovog oglašavanja, usledio i odgovor vlasnika ove medijske kuće, Saše Mirkovića.

– Ove takozvane “grudne voditeljske zvezde” navikle da “maznu” lovu, odleže na plažama celo leto, dođu na posao 7h i 18min za 5 meseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolaze na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bežanija. Ne želim da verujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vreme će pokazati… – glasila je izjava Saše Mirkovića.

Potom je u medije dospeo zvaničan dokument kojim se dokazuje da je Milan Milošević dobio upozorenje pred uručenje otkaza, kako je navedeno, zbog neispunjavanja radnih obaveza i kršenja odredaba ugovora o radu kojim je zasnovana saradnja sa Hajp produkcijom.

Međutim, Milan je sada putem svojih društvenih mreža ukazao na to da je on prvo obavestio svog poslodavca putem mejla da daje otkaz, a dva sata kasnije mu je stiglo upozorenje o otkazu od strane Hajpa.

– Poštovani, obaveštavam vas da jednostrano, bez navođenja razloga, raskidam ugovor od 19.4.2023. godine – napisao je Milan u 11. septembra u 15:54, a onda je usledio odgovor Hajpa u 17:51 i poslato mu je upozorenje o postojanju razloga za otkaz Ugovora o radu.

Instagram,
Instagram,