Home Zanimljivosti ANĐELIN BIVŠI POKAZAO NOVU DEVOJKU: “Ovo ne liči na Elitu – Sve...

ANĐELIN BIVŠI POKAZAO NOVU DEVOJKU: “Ovo ne liči na Elitu – Sve su Miki Maus priče…” (VIDEO)

1232
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Nada se ulasku većih rijaliti zvezda…

Bivši zadrugar, Mateja Matijević, pojavio se na otvaranju jednog lokala u prestonici, a društvo mu je pravila nova devojka.

Ovo je prvi put da se pojavio u društvu nove izabranice pred novinarima. Ekipa novinara se našla na licu mesta i iskoristila je priliku da porazgovara sa Matejom.

– Jeste, ovo je premijera devojke, partnerke. Šest meseci smo zajedno. Ona ne želi da se eksponira, ja sam u ovom svetu, ona nije. Ja sam pri tom stavu. Ona je anksiozna od kamera, u tom je fazonu. Ja sam željan kamera, povukao sam se bio malo, sad sam tu – rekao je Mateja Matijević.

Mateja je potom otkrio svoje prve utiske o “Eliti” i izrazio je svoje nezadovoljstvo učesnicima. Osvrnuo se i na razvod Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović nakon mesec dana braka.

– Nejako mi je za sada, videćemo da li će se sezona uozbiljiti. Sa ulaskom nekih određenih likova će se razviti, ali za sada je sve to Miki Maus priča. Ono što vidimo u rijalitiju trenutno ne liči na elitu. Hajde, nećemo da sudimo, polako, priča oko Aneli i Asmina, ne znam… Stanija kad bi ušla, e to bi bila ozbiljna priča! Aneli deluje fejk, iskreno. A što se tiče Ša i njegovog razvoda, čudno je, da bude samo mesec dana u braku, čudno je – naveo je Mateja, a na pitanje o bivšoj devojci Tari Simov bio je kratak:

– Sve najbolje… To imam da kažem, eto – rekao je Mateja.

Podsećamo, Mateja je obeležio rijaliti program “Zadruga” svojim ljubavim odnosima sa Tarom Simov i Anđelom Đuričić. Sada je taj deo života ostavio iza sebe i više ne želi da komentariše bivše ljubavi.

Šta nam je još Mateja otkrio saznajte u video prilogu u nastavku: