Home Zanimljivosti “ZAŠTO JE MILAN DOBIO OTKAZ” – SUROVO: Anđela se oglasila o Miloševićevom...

“ZAŠTO JE MILAN DOBIO OTKAZ” – SUROVO: Anđela se oglasila o Miloševićevom odlasku – Uzdrmala domaću javnost…

12602
0
Milan Milosevic, Andela Duricic,
Milan Milosevic, Andela Duricic,

Sve je jasno…

Vest da je voditelj Milan Milošević dobio otkaz na Hajp televiziji uzdrmala je domaću javnost.

Iako je mesecima radio za ovu televiziju i najavljivao sopstveni projekat, Milošević je odjednom putem svog Instagrama obavestio sve koji ga prate da je dao otkaz, ali o razlogu nije želeo da govori.

Ipak, odmah posle njega se oglasio i vlasnik Hajpa Saša Mirković koji tvrdi da se Milošević nije pojavljivao na poslu, te da za do sada ugovorenih osam meseci radnog odnosa ima nešto preko 7 radnih sati.

Pored ove, šokantna je informacija koju je Mirković takođe javno izneo a u pitanju je Milanova zarada, koja je navodno bila 700.000 dinara.

Cela priča se, čini se, tek zahuktava, a pojedini zaposleni ove televizije odmah su Mirkoviću pružili podršku i “udarili” na Milana.

Jedna od njih je Anđela Đuričić, koja se sa Milanom zna već nekoliko godina dok je bila učesnica, a on voditelj “Zadruge”.

Anđela je na svom Instagram storiju podelila snimak Miloševićevog intervjua dok je još bio zaposlen na Hajpu, sa intrigantni naslovom:

– Nakon Pinka dobio otkaz i na Hajpu! Poslednji intervju Milana Miloševića – glasi naslov koji je Đuričićeva podelila, a ispod toga je stavila link sa naslovom “Zašto je Milan dobio otkaz?”.

Instagram,
Instagram,

Budući da je Milošević jedno od najomiljenijih tv lica u našoj zemlji, sigurni smo da ćemo ga vrlo uskoro ponovo gledati na malim ekranima.

Previous article“ANA ĆURČIĆ JE NAJVEĆI BLAM – SVI JOJ SE SMEJU”: Ivan Marinković ne odustaje – Ništa mu nije promaklo… (VIDEO)
Next article“ISPAŠTAĆETE ZA OVO ŠTO STE DOZVOLILI”: Miljana Kulić opet udarila na produkciju – Sledi li diskvalifikacija… (VIDEO)