Home Zanimljivosti ANELI NAPUSTILA TELEVIZIJSKI PROGRAM: Nakon nove istine doživela nervni slom… (VIDEO)

ANELI NAPUSTILA TELEVIZIJSKI PROGRAM: Nakon nove istine doživela nervni slom… (VIDEO)

4506
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Pretužno…

Aneli Ahmić je bila prva zadrugarka 7 sezone koja se usleila u imaginarijum Željka Mitrovića u Šimanovcima. Ona je šokirala javnost prilikom ulaska kada je otkrila da je Stanija Dobrojević ušla u ljubavnu vezu sa njenim mužem Asminom Durdžićem, bosanskim biznismenom.

Stanija je potvrdila da je verena za Asmina, ali je negirala da je Durdžić ikada bio oženjen sa Aneli. Ipak, vrlo brzo je promenila mišljenje te je raskinula veridbu sa ovim bogatim i uspešnim muškarcem.

Anelina situacija sa mužem nije naišla na stopostotno saosećanje ni kod gledala ni kod zadrugara koji je redovno vređaju i kanale.

Aneli je u poslednje vreme i žrtva napada zbog zbližavanje sa zauzetim Marko Janjuševićem Janjušem, koji se neposredno pre ulaska pomirio sa svojom bivšom suprugom Enom. Janjuš i Aneli negiraju da se između njih rodila emocija veća nego prijateljstvo.

Napadi na nju nisu prestajali ni sada tokom emisije “Pitanje gledalaca”.

Situciju je zakovalo pitanje Darka Tanasaijevića koji je pročitao pitanje gledalaca koliko je njoj bilo teško da gleda ruku svoga supruga na krevetu najpoznatije domaće starlete Stanije Dobrojević.

Aneli je odbila da odgovori na ovo pitanje pod opravdanjem da je emotivno slomljena. Njoj, kako sama ističe, nije lako jer ima osećaj da je svi optužuju za sve.

U sve se odmah ubacio Lepi Mića, dežurna mirođija u svim čorbama:

– Sa tom snagom sa kojim si govorila za Janjuša sada treba da odgovoriš za muža – rekao je Mića.

Aneli se tada zaplakala i rekla da se neće boriti.

Ona je vrlo brzo nakon toga napustila emisiju i Belu kuću kako bi plakala u dvorištu.

Detaljnije u video klipu u nastavku: