Home Zanimljivosti GORI ZADRUGA OD ŽESTOKIH REČI ANELI I KAČAVENDE: Snimak iz emisije zapalio...

GORI ZADRUGA OD ŽESTOKIH REČI ANELI I KAČAVENDE: Snimak iz emisije zapalio javnost… (VIDEO)

595
0
Aneli Ahmic, Milena Kacavenda,
Aneli Ahmic, Milena Kacavenda,

Evo ko je koga tu sahranio…

Milena Kačavenda izgradila je svoje ime na oštrom jeziku i hrabrosti da se svakom suprostavi.

Ona se još na ulasku u Zadrugu 7 postavila kao osoba koja neće da trpi svašta i još u prvom satu je zapretila da se onaj koji se njoj suprostavi neće dobro provsesti.

Ipak, izgleda da je Kačavenda naišla na dostojnu protivnicu i sebi jednaku suparnicu u Aneli Ahmić.

Njih dve su se žestoko svađale tokom čitave emisije “Pitanja gledalaca”.

Aneli je napala Kačavendu da želi da zavede Janjuša koji je u poslednje vreme jako blizak sa Aneli.

– Žena od 50 godina hoda ovde u kupaćem kostimu i pokušava da zavede Janjuša. Tako da je suvišno bilo šta reći. Ima dva sina a hoda naga u kostimu – rekal je Aneli.

– Gospođa je vrlo elokventna kada su svađe u pitanju a za svoj privatni život ne zna da se izrazi. Upravo je dobacila da sam ja ovde ušla na nečiji račun. Pa dobro, barem nisam ušla na račun j**ačice bivšeg muža, draže mi je što sma ušla kao bivša kuma. Što se tiče Stanije, mislim da si vrlo mudra, iako nisi Herkul Poaro jer si videla jedno “s” na storiju i odmah iz prve zaključila da je to Stanija Dobrojević. Alal ti ona stvar. Kad god mi bude trebalo da nekog provalim imam da se obratim tvojoj agenciji za sekiraciju. Što se tiče što prozivaš moju decu, ti možeš biti presrećna što tvoje dete ima dve i po godine pa ne može da se razume u Balensijagu koju nosiš. Treba da te bude sramota da izjavljuješ da sam ja neko ko se primio na Janjuša. Nemoj da se brineš, jer da se primam na Janjuša tebe bih pregazila kao bager sneg. To što žena od 50 godina hoda u kupaćem, naravno, ja sam ponosna na svoje godine i na to što se ne sekiram da li će mi bivši muž psolati 1000 evra. Ti ne treba da ideš na mene jer te ni u jednom trenutku ne provociram – bila je direktna Kačavenda.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleDISKVALIFIKACIJA MILENE KAČAVENDE: Kumin potez je toliko sraman – Bruka i sramota za jednu ženu… (VIDEO)
Next articlePREBOLESNO – BEZ SRAMA: Ovo Marku Janjuševiću Janjušu nije čak nikada ni Maja uradila… (VIDEO)