Home Zanimljivosti JAVNO OTKRILA ZAŠTO JE UHODILA STANIJU I ASMINA: Šokantno priznanje Aneli Ahmić...

JAVNO OTKRILA ZAŠTO JE UHODILA STANIJU I ASMINA: Šokantno priznanje Aneli Ahmić pred kamerama… (VIDEO)

986
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Iznela nepoznate detalje…

Učesnice “Elite”, Aneli Ahmić i Bojana Pavlović razgovarale su o Asminu Durdžiću i njegovoj ljubavnici starleti Staniji Dobrojević.

– Moj je izbor bio da odem tamo a ne znam jezik i nemam prijateljice. Mogla sam se ja družiti, ali nisam htela na silu, treba sa nekim da se poklopim, meni je on bio dovoljan. Ono što ne znaš to te i ne boli, ali nije mi trebao uraditi ovako javno još Stanija, takva ličnost. Ajde da je otišao, zaljubio se i rekao da imamo šta god nam treba od pomoći i da neće biti tu – rekla je Aneli.

– Mislim iskreno da tebi nije do para – rekla je Bojana.

– Meni je bitno da se brine o detetu, samo to. Ne radi se o parama Bojana, ali svaki muškarac mora da brine o svom detetu – rekla je Aneli.

– Ne mora, gde to piše. Ti se pogrešno izražavaš, potenciraš da je ostavio hiljadu evra – rekla je Bojana.

– Ali ženo ja njega volim, volela sam ga. Ne potenciram ja pare, ali i novinari me pitaju. Mene ne zanimaju pare, naravno da svoje dete mogu izdržaati, ali to nije lepo za gledati – rekla je Aneli.

– Što si ti gledala njen stori? – pitala je Bojana.

– Kako što sam gledala ženo, pa srce mi se cepalo. Nisam ja gledala šta ona radi već šta on radi, da li je voli – rekla je Aneli.

– Je l’ bi mu ti oprostila kad bi se vratio? – pitala je Bojana

– Ne bih – rekla je Aneli.

– Ne verujem ja u to. Je l’ ti misliš da te nije varao pre Stanije? – pitala je Bojana

– Nisam ja to znala, on mi je rekao to kad je krenuo u Majami, nisam ja pristala na drugu ženu. Kontaš li ti da je on čovek kojem sam rodila dete, nije on meni momak. Ja sam se nadala da će je ostaviti, mislila sam da je to njegova igra – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u videu: