Home Zanimljivosti STANIJA ŠOKIRALA OBJAVOM: Dobrojevićeva kupuje odeću za bebe – Asmin odmah reagovao…

STANIJA ŠOKIRALA OBJAVOM: Dobrojevićeva kupuje odeću za bebe – Asmin odmah reagovao…

25725
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

“To je nešto najlepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu…”

Starleta Stanija Dobrojević našla se u jeku medijske pažnje kada je rijaliti učesnica Aneli Ahmić ulaskom u “Elitu”, otkrila njenu aferu sa Asminom Durdžićem.

Pored ovog šokantnog saznanja, bivša zadrugarka iznenadila je svoje fanove na instagramu objavljivanjem storija na kojima je postavila odeću za devojčice.

Na njenom profilu našle su se fotografije ženske odeće za bebe, roze jaknica i bela haljinica, što je naišlo na brojna pitanja pratioca.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Dobrojevićeva je nedavno izgubila bebu.

To je jako uticalo na nju i dovelo je do teškog perioda u životu.

– To je nešto najlepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu, tako da sam se ja toj vesti radovala, ali ta radost nije dugo trajala, zato što se desio taj pobačaj i gde sam završila kod lekara. Najviše me je emotivno poremetilo, to nije mala stvar. Ne bih puno o tome da pričam, biće, bitno da sam zdrava, prava i da mogu da imam decu. Verovatno se i desilo sa razlogom, jer, pogledajte šta se sve desilo, zamislite još da sam bila i trudna, ja ne znam, neka bude kako Bog odluči – govorila je Stanija nakon gubitka bebe.

U momentu kada je Stanija na svom profilu objavila dečiju odeću, Asmin Durdžić joj je javno uputio emotivnu poruku:

– Kunem se da te ne bih mogao voleti više nego sada, a ipak znam da ću te voleti više već sutra – napisao je Durdžić uz Stanijinu fotografiju.

Instagram,
Instagram,