Home Zanimljivosti ZA SVE KRIVI ANU ĆURČIĆ: Lažnom pukovniku oduzeta uniforma – Sledi mu...

ZA SVE KRIVI ANU ĆURČIĆ: Lažnom pukovniku oduzeta uniforma – Sledi mu zatvor od tri godine…

1613
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Moraće da odgovara…

Ministarstvo odbrane saopštilo je da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije, niti je to ikada bio.

On se mesecima unazad predstavljao kao pilot pukovnik.

Almir, koji je verni fan rijalitija “Zadruga” i Ane Ćurčić otkrio je da je policija reagovala i da mu preti zatvor zbog lažnog predstavljanja.

Asanović je bio vidno zabrinut, s obzirom da mu je već oduzeta uniforma.

Za sve krivi Anu Ćurčić, zbog koje je sve ovo i započeo:

– Ja sam u velikom problemu…

– U pitanju je Vojska ministarstvo odbrane, dolazila mi je Vojno kriminalisticka vojna policija i oduzela mi uniformu, a juče sam bio u prostorijama vojne policije i dobio sam opomenu da se ne predstavljam kao pilot pukovnik, jer sledeci put sledi mi krivična prijava i zatvor do 3 godine, a sada videće da mi oproste sa jakom opomenom, jer kada bi se svaki vojni pilot tako predstavljao kao ja, na šta bi vojska ličila, tako su mi rekli – počeo je Almir.

– A moja ljubav Ana traži onog monstruma Zvezdana, koji ne zaslužuje slobodu, ja na kraju gledam sebe i da gledam svoja posla.

– Video Anu nisam, zagrlio je, poljubio je nisam, ja čekam i prsten čeka, pa kada Ana padne, neka ispašta, a gde je ta moja Ana ljubav, da bude pored mene, sada kada mi najteže, gde mi preti vojni sud i zatvor – nastavio je on.

Previous articleASMIN JE POTRAŽIO POMOĆ KOD HODŽE: Aneli iznela do sada nepoznate informacije – Marko Đedović šokiran… (VIDEO)
Next article“PREVARILA NACIJU”: Nikola Lakić se obrušio na Aneli Ahmić – Uporedio je sa Anom Ćurčić… (VIDEO)