Home Zanimljivosti DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Za sve je kriv Mensur Ajdarpašić – “Ne smeju...

DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Za sve je kriv Mensur Ajdarpašić – “Ne smeju da mi diraju porodicu…” (VIDEO)

59411
0
Mensur Ajdarpasic,
Mensur Ajdarpasic,

Tvrdi da nije krv…

Mensur Ajdarpašić je jedna od najvećih zvezda sedme sezone Zadruge. On je za sada i jedan od glavnih favorita za pobedu jer svi dobro znaju da Baranin ima veliku armiju fanova koja ga podržava. Naravno, ima još dugo da se igra i pobednik se ne može još uvek zasigurno predvediti.

Mensur je takođe omiljeni zadrugar među devojkama i veliki broj njih je poželelo da budu u njegovoj zaštiti. Ipak, popularni Mensi ostaje veran stavu sa početka, a to je da želi ovu sezonu da odigra kao solo igrač.

Ova popularnost mu je donela i negativnu stranu jer je postao i predmet mnogobrojnih ogovaranja iza leđa.

Zadrugari dobro osećaju ko im je najveća konkurencija. Jedan klip ogovaranja pušten je direktno Mensuru u emisiji “Gledanje snimaka”. Na njemu se vidi Milica Veličković koja tvrdi da je Mensur hteo da ona bude diskvalifikovana.

– Mensur je jedna džukela. Videla sam kako Miljana i Terza bleje zajedno i meni Mensur daje zna rukom da napadnem. Kao ajde, kreni. Znači gasira. A on dve sezone ovde plakao i razbijao glavu. Kazaću sve na sastanku. Svi pokušavaju da me zaustave jedino me on gasira. Mogla sam da budem diskvalifikovana – smatra Milica.

Mensur je bio iznenađen te je nakon što je pogledao snimka, prokomentarisao:

– Šta mi konkretno zameraju? Da li sam ih nekad uvredio nečim? Da li sam nešto nažao uradio Teodori i Milic? Ne bih nikad voleo da me opsuju i da mi diraju porodicu. Ja ne znam, Milice sa kojim si ti svim muškarcima bila zajedno – rekao je Mensur.

Oba klipa možete da poslušate u nastavku: