Home Zanimljivosti IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Aleksandra Nikolić i Filip Car objavili prelepe...

IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Aleksandra Nikolić i Filip Car objavili prelepe vesti – Devet meseci…

28426
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Obavestili čitavu javnost…

Bivši rijaliti učesnik Filip Car i pobednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić proslavljaju devet meseci otkako su ušli u vezu.

Njih dvoje su se pred kraj rijalitija verili, a nakon izlaska iz istog Filip je ponovo na Aleksandrinu ruku stavio prsten.

Oni se trude da svoj odnos koliko god mogu sakriju od javnost, pa zbog toga na društvenim mrežama ne kače previše sadržaja, ali su se sada ipak oglasili, tačnije on.

Filip Car je pokazao da je povodom devetomesečnice pazario skupocen poklon Aleksandri, ali i sebi.

On se otvorio za dve zlatne ogrlice, a sliku je podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram i označio svoju verenicu.

– Devet meseci – pisalo je ispod slike nakita koji je on kupio.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Aleksandra i Filip Car su nakon napuštanja rijalitija imali jako turbulentan odnos, pa su čak nekoliko puta okončali svoju vezu, a to se odmah saznalo na društvenim mrežama jer su jedno drugo otpratili sa Instagrama i pobrisali sve slike.

Međutim, izlgeda da je ovaj ljubvni par uspeo da prevaziđe sve prepreke i nastavi da uživa u ljubavi, a njihovi fanovi spekulišu da će se uskoro početi zajedno da žive u Hrvatskoj, jer je Filip nedavno počeo da se raspituje za izgradnju montažne kuće.