Home Zanimljivosti ISTINA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Janjuš sve priznao – Ena će ponovo izgoreti...

ISTINA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Janjuš sve priznao – Ena će ponovo izgoreti od besa kad pogleda snimak…

1321
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Istina isplivala na površinu…

Grupa učesnika “Elite” sedela je na garnituri u dnevnoj sobi i razgovarala, tokom slobodnog vremena koje su imali tokom dana.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš priznali su da je za njih najintimniji čin, a nakon što je bivši košarkaš otkrio da je to za njega dodir, Aneli je zaključila da su njih dvoje bili intimni.

– Tebi je dodir intimniji od s*ksa? Sinoć si rekao da imam najlepšu kožu – govorila je Aneli, a Janjuš se nije uopšte bunio, već potvrdio njene reči.

– Jeste, šta je tu loše? – uzvratio je bivši košarkaš.

– Onda smo mi bili intimni – poručila je Ahmićeva Janjušu.

Mnogim gledaocima i publici koja prati rijaliti putem društvenih mreža pivukao je pažnju odnos Janjuša i Aneli, pogotovo jer se bivši košarkaš pomirio sa svojom suprugom Enom, tokom leta i pred ulazak u rijaliti rekao da sebi neće dozvoliti grešku.

Međutim, iz dana u dan Aneli i Janjuš imaju sve prisniji odnos, pa su sumnje da će Marko ponovo izneveriti ženu sve veće.

Njihov odnos dosta podseća na onaj koji je imao na početku ljubavne afere sa Majom Marinković, kad su se samo još družili i imali odnos u granicama prijateljstva.

Kako će Ahmićeva i Janjuš da se ponašaju u nastavku rijalitija i da li će on sebi dopustiti geešku, ostaje da pratimo u danima koji su pred nama.

Previous articleSNIMAK PRETRESA ANELI AHMIĆ OD STRANE POLICIJE: Javnost zanemela od šoka – Bila je na crnoj listi… (VIDEO)
Next articlePOZNATA DIJAGNOZA MILENE KAČAVENDE: Zbog dramatičnih oscilacija u ponašanju –