Home Zanimljivosti MAJI MARINKOVIĆ ZABRANJEN ULAZAK U ZADRUGU: Nakon ovoga što je uradila –...

MAJI MARINKOVIĆ ZABRANJEN ULAZAK U ZADRUGU: Nakon ovoga što je uradila – Nema šanse da uđe u rijaliti…

869
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Sve je jasno…

Starleta Maja Marinković povećala je zadnjicu pre manje od mesec dana, a sada se svi pitaju da li ulazi u rijaliti “Elita”, o čemu se već duži period priča i nagađa.

Naime, Marinkovićeva se nedavno podvrgla operaciji povećanja zadnjice, što je poslednjih godina veoma popularan zahvat, kako kod žena tako i kod muškaraca.

Svima je poznato da je Maja stekla ogromnu popularnost zahvaljujući višegodišnjem učešću u rijalitiju, te svi očekuju da se priključi aktuelnoj “Eliti”, što je i sama najavila.

Tragom ove priče, doktor Milan Colić je otkrio postoperativnu proceduru nakon ovakvog zahvata, te istakao da njen ulazak u rijaliti zavisi od toga koliko je vremena prošlo od operacije.

Colić je takođe naveo da je potreban oporavak u bolnici od šest do sedam dana gde pacijent mora ležati na stomaku. Istakao je da može doći i do brojnih komplikacija, krvarenja, kao i mogućnosti ponovne operacije.

Podsećanja radi, Maja Marinković nikada nije krila da je imala bezbroj korekcija na svom telu, a poslednja u nizu navela je mnoge da se zapitaju koliko je pametno ući u rijaliti nakon tako ozbiljnog zahvata.

Ona je tešku operaciju ugradnje silikona u zadnjicu odradila na jednoj privatnoj klinici i u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika.

– Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove – istakla je rijaliti zvezda nedavno za Republiku.

Kada će i da li će Maja ući u popularnu “Elitu” ostaje nam da ispratimo…

Previous article“POŠTUJEM KRST IAKO SAM MUSLIMAN”: Bilal Brajlović dao obećanje uživo – Staviće oko vrata…
Next articleDISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI: Za sve je kriv Mensur Ajdarpašić – “Ne smeju da mi diraju porodicu…” (VIDEO)