Home Zanimljivosti MILJANA KULIĆ SAZNALA DA SE IVAN MARINKOVIĆ OŽENIO: Suze nije mogla da...

MILJANA KULIĆ SAZNALA DA SE IVAN MARINKOVIĆ OŽENIO: Suze nije mogla da sakrije – “Zaljubila sam se u njega, to je istina…” (VIDEO)

1049
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Novinari je obavestili…

Ivan Marinković je izgovorio sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj izabranici Jeleni Ilić. Time je ispunio davno dato obećanje da će joj se zakleti na ljubav nakon što se završi Zadruga 6. Kontroverznom učesniku mnogobrojnih rijalitija ovo je drugi brak po redu. Prva supruga mu je bila poznata pevačica Goca Tržan sa kojom ima ćerku Lenu.

Ipak, sve zanima kako će Miljana Kulić da reaguje na ovu vest, posebno jer je pre neki dana kada su je obavestili o veridbi Miksi počela da rida u suzama. Šta ona misli o svojoj bivšoj kombinaciji sa kojom ima sina Željka i njegovom venčanju, saznali smo tokom emisije “Pitanja novinara”.

– Kako bi reagvala kad bih ti rekao da je Ivan Marinković danas oženio Jelenu Ilić? – upitao je novinar.

– Poželela bih sve najlepše. Jelena je bila jako dobra prema Željku kada je boravio kod njih. Želim im sreću svu, samo da Željko i Lena budu deo te sreće – rekao je novinar.

– Ti si zaplakala pre neki kad, kada se potegla ta tema – rekao je novinar.

– Da, ja sam stvorila film u glavi da je Željko mali da ide na venčanje svog oca. On nije dobar ni prema ćerki, ali ni Željku, Posle rođendana je prekinuo svaki kontakt sa nim. Željko neka sam odluči kad poraste da li će viđati Ivana – rekla je Miljana.

– Da li misliš da će Ivan višati dete, ili će se sad dodatno udaljiti od njega? – upitao je novnar.

– On se sam udaljio od njega. On je taj koji nije zvao. Svratio je da vidi Željka, jer mu je bilo blizu, zamislite kad neko svraća da vidi svoje dete. Ivan i ja nismo bili jedno za drugo, to je činjenica. Gledala sam trudna šta radi s drugim devojkama. Ivana sam mnogo volela, želela sam sve sa jim, kao i on sa mnom, a sve što mi je uradio o njemu mnogo govori – rekla je Miljana.

– Kako ćeš Željku objasniti da on ima novu ženu ili ako se Jelena ostvari kao majka, da on ima brata i sestru? – upitao je novinar.

– Volela bih da ima lep odnos sa Ivanom, s njegovom ćerkom, kao i sa bratom ili sestrom ako ih dobije – rekla je Miljana.

– Kako sad gledaš na Terzu, nakon svega što se desilo tokom žurke? Obećao i je kule i gradove, poljubio, a posle se pomirio sa Milicom? – upitao je novinar.

– Zaljubila sam se u njega, to je istina. Osvrnimo se na prošlu sezonu, kad sam plakala kad je izašao. Nije trebalo da dozvolim sebi da se sa njim žvalavim tokom žurke, ali sam popila. Uršu sam pre toga rekla da mi se Terza dopada, ali sam majka, znam da mi ne priliči da se ponašam slobodnije. Da nisam popila treće pivo, ne bi mi emocije bile prenaglašene. Videli ste svi šta mi je pričao i kako me je lagao, rekao je da će rpičati sa mnom jutro nakon toga, ali se on nije udostojio. Čulam sam da se pomirio s Milicom tog dana, pa je samim tim pao u mojim očima – rekla je ona.

– Ti si govorila za Zolu da se preko tebe pojavljivao svuda i dobio naq vrednbosti, da li je Terza pokušao isto? – upitao je novinar.

– Diskutabilno je da pričam o tome, ne želim da idem srcem više, a alkohol popiti neću – rekla je Miljana.

– Iskreno, sad sam čuo da je Miljana rekla da je zaljubljena, ja to nisam primetio. Da sam se ja igrao, ja bih u toj priči bio. Ova Milica može da se skloni od mene – rekao je Terza.

Detaljnije u nastavku:

Previous article“TO JE ZLO OD ŽENE”: Aneli Ahmić oplela po Asminovoj majci – Onda se obratila i Mustafi…
Next articleOTKRIVENO ZAŠTO JE KAČAVENDA BILA U BOLNICI: Uzdrmala javnost – Ana Ćurčić je ucenjuje informacjama…