Home Zanimljivosti OTKRIVENO ZAŠTO JE KAČAVENDA BILA U BOLNICI: Uzdrmala javnost – Ana Ćurčić...

OTKRIVENO ZAŠTO JE KAČAVENDA BILA U BOLNICI: Uzdrmala javnost – Ana Ćurčić je ucenjuje informacjama…

574
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Evo kakvu spravu je imala na glavi…

Učesnica “Elite” Milena Kačavenda, koja je javnosti postala poznata kao lažna kuma drugoplasirane učesnice šeste sezone “Zadruge” Ane Ćurčić, u rijalitiju je iznela bolne detalje iz svoje prošlosti, osvrnuvši se na fotografiju iz psihijatrijske ustanove, koja je nedavno uzdrmala javnost.

Naime, Kačavenda je otvoreno pred kamerama otkrila da je završila na psihijatrijskom lečenju, kao i da je Ćurčićeva ucenjuje detaljima iz tog perioda.

– Moj život ima crnu stranu. Stojim iza svega što sam prošla. To su niski udarci. Ana je imala priliku da mi se sveti i pre mog ulaska ovde. Ja sam tu sliku poslala na šest adresa prijateljima.

– Slika je iz bolnice i znam da je ona dala. Nije ružno biti u bolnici na psihostabilizaciji. To na glavi služi za stimulaciju serotonina na mozgu. To je jedna od slika, a ima ih četiri. Znam da ona to sprema, kao i audio snimke. To na glavi mi je lečilo mozak – rekla je Kačavenda u rijalitiju, te dodala:

– Ne tangira me što je to objavila i jasno mi je šta servira. Može u moju krštenicu da okači, ne zanima me – rekla je Milena.

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je, naime, u emisiji ”Pretres” otkrila da postoji fotografija iz psihijatrijske ustanove, koju je poslala Ani Ćurčić, a sa kojom je bivša prijateljica navodno ucenjuje.

– Postoji jedna fotografija na koju sam se ja šokirala, vezano za period posle moga razvoda. Otišla sam na kliniku koja se bavi bolestima zavisnosti.

– Slika moja je iz bolnice gde sam bila zbog insomnije i hiperbulimije. Uradili su mi psihoanalizu i rekli da je dobro što sam došla, završila sam sedam dana psihostabilizaciju – otkrila je rijaliti učesnica “Elite”.

Previous articleMILJANA KULIĆ SAZNALA DA SE IVAN MARINKOVIĆ OŽENIO: Suze nije mogla da sakrije – “Zaljubila sam se u njega, to je istina…” (VIDEO)
Next article“MAFIJAŠICE SE TAKO PONAŠAJU”: Aneli uzvraća udarac Mileni Kačavendi – Kuma joj nije ostala dužna… (VIDEO)