Home Zanimljivosti POZNATA DIJAGNOZA MILENE KAČAVENDE: Zbog dramatičnih oscilacija u ponašanju –

POZNATA DIJAGNOZA MILENE KAČAVENDE: Zbog dramatičnih oscilacija u ponašanju –

934
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Otkrivene sve informacije…

Učesnica “Elite”, Milena Kačavenda izbila je Ani Ćurčić iz ruku adut koji je trebalo da je diskredituje, a to je slika iz bolnice gde se Milena lečila od teške depresije posle razvoda.

Fotografije koje je Milena sama napravila dok su joj lekari radili eletro stimulaciju mozga kako bi podstakli lučenje sertotoina, Ana je dala svojim “lavicama” koje su onda napale Kačavendu.

– Šmizla i Moka Slavnić su govorili da sam alkoholičarka, narkomanka, tabletomanka, ali ja imam negativne rezultate na sve vrste narkotika, alkohola i antidepresiva – rekla je Kačavenda i potom objasnila:

– Ana je bednica i mišica. Ona je protiv mene iskorstila jednu fotografiju iz vremena kad je mene život razneo. 27 godina živiš neki život i neko ti izvuče tepih ispod nogu, ti se prospeš.

– Jedno jutro se probudiš i nema više nikoga i ničega, zidao si i gradio ništa, boriš se sa porazima. Pokušavala sam da to sama rešim, ali kad god zaspim, budila sam se u 4:15. Konačno sam otišla na kliniku koja se bavi psihostabilizacijom. Moja dijagnoza je bila hipobulimija i insomnija.

– Hranu nisam mogla da smislim, bila sam 20 kilograma mršavija. Uradili su mi psihoanalizu i prošla sam psihostabilizaciju od sedam dana. Nemam šta da krijem. Ovo će biti dobra lekcija mnogim ženama koje će proći kroz razvode i neke teške životne faze.

– Ja sam suštinski jedna jaka žena, ali ne možeš u 35. i 47. godini da budeš isto jaka. I danas za sebe mislim da sam ozbiljna čvrsta žena jer treba proći kroz sve ze faze i zahvalna sam sebi što sam imala m*da da odđem i to kažem javno – rekla je, pa dodala:

– Ja to nigde nisam krila. I ti uzimaš moj selfi gde ja imam na glavi jedan ako rajf, sa tri gaz koje su vlažne da bi se uspostavio električni kontakt sa mozgom?!

– Taj aparat se zove Zesla, on stimuliše mozak na prozivodnju serotonina, hormona sreće. Pod stalnim stresom mi gubimo taj hormon iz organizma i kad se isprazne dve ampule, o tome neću sad da davim narod, mozak mora da se stimuliše na razne načine.

– Pila sam antidepresive mesec i po dana doveli su me u psihostabilno stanje i danas koristim samo jedan lek koji nije antidepresiv nego psihostabilizator da ne bi imala dramatične oscilacije u ponašanju – objasnila je Kačavenda i dodala da Anu Zvezdan nije džaba zvao tabletomankom jer pije lekove na svoj ruku, porenosi Svet.

Previous articleISTINA ISPLIVALA NA POVRŠINU: Janjuš sve priznao – Ena će ponovo izgoreti od besa kad pogleda snimak…
Next articleOTERAO JE KAO PSETO: Ona imala keca u rukavu – Čovek od 2 metra zanemeo… (VIDEO)