Home Zanimljivosti ACA BULIĆ I ANA ĆURČIĆ POKUŠALI DA OBMANU NACIJU: Isplivali nove šokantne...

ACA BULIĆ I ANA ĆURČIĆ POKUŠALI DA OBMANU NACIJU: Isplivali nove šokantne informacije njihovog odnosa – Sve je bila laž… (VIDEO)

3707
0
Aca Bulic, Ana Curcic,
Aca Bulic, Ana Curcic,

Sve je bila laž…

Već neko vreme nagađa se o tome da li su bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić i Aca Bulić i dalje zajedno i da li im još uvek cvetaju ruže u vezi, kako su to i sami predstavljali dok su gostovali zajedno u emisijama i potencirali na tome da su nikad srećniji.

Sada je u emisiji “Pitanja novinara”, Darko Tanasijević postavio pitanje doskorašnjoj drugarici i kumi Mileni Kčavanedi, a tiče se upravo odnosa Bulića i Ćurčićeve.

– Najfascinantnija mi je bila njihova objava emotivnog odnosa, kad se tad nisam srušila. Samo sam pomislila šta ću da radim kad sretnem Anđelu Acinu, gde da bežim. – rekla je kuma, pa se nadovezala:

– Ja sam po faci Aninoj i Acinoj odmah shvatila da fingiraju, šuplja priča koju prosipaju od istog momenta bila je o potrazi za detetom. Šta ti pričaš da si divna majka, pa gde si bila 30 godina kad sad tražiš svoje dete? I ti i Aca Bulić ste se produhovili u “Zadruzi”, pa tražite dete koje je potencijalno u Švajcarskoj, nigde veze s mozgom.

– Aca koji pušta suzu, tek njemu ne znam šta se desilo. – zaključila je Milena.

Podsećanja radi, Aca Bulić i Ana Ćurčić su bili u vezi tokom tinejdžerskih dana, a trebalo je da vezu krunišu brakom, do čega nije došlo zbog gubitka njihove bebe. Ana je u nekoliko navrata u “Zadruzi” pričala o tome koliko joj je to bolna tema i da se nerado priseća totg nemilog događaja, te joj je trebalo mnogo vremena nakon toga da se oporavi od tragedije koju je doživela.

Njih dvoje su obnovili romansu po Aninom izlasku iz rijaltija, a sve vreme njihov odnos prate razne priče i spekulacije.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleKONAČNO KAČAVENDI STALI NA REP: Necenzurisani snimak pobune protiv kumine agresije i nevaspitanja… (VIDEO)
Next articleKAČAVENDA VOLI ZAUZETE: Milena se bez zadrške ušunjala u krevet zauzetom – Popustile sve kočnice… (VIDEO)