Home Zanimljivosti KAČAVENDA ZALJUBLJENA U ZAUZETOG: On je oterao – Poniženjem i salvom uvreda...

KAČAVENDA ZALJUBLJENA U ZAUZETOG: On je oterao – Poniženjem i salvom uvreda je potpuno umištio… (VIDEO)

1015
0
Sanjin Horvat, Milena Kacavenda,
Sanjin Horvat, Milena Kacavenda,

Ovakve reči nije očekivala…

Sanjin Horvat je nakon emisije “Pitanja novinara” napao Milenu Kačavendu i napravio joj ljubomornu scenu jer nije htela da uzme njegovu supu koju su skuvali, već od Nemanje.

Njih dvoje su se prepirali, a onda obelodanili deo svog razgovora tokom emisije.

Njih dvoje su vodili ozbiljnu polemiKu dok su za crnim stolom učesnici “Elite” pričali sa sedmom silom, a u jednom trenutku zauzeti Horvat je pitao Milenu da li je zaljubljena u njega.

– Da li si zalubljena u mene? – upitao je Sanjin ponovo Milenu dok su sedeli ispred sobe za rehabilitaciju.

– Imaš devojku kod kuće, o čemu ti pričaš? Sanjice, odakle ti pravo da me to pitaš? Kakvo ti je to glupo pitanje? – upitala je Milena, nakon čega je Sanjin besno ustao i odbrusio joj, a onda otišao u svom pravcu.

– Ma, znaš šta, p*puši mi k*rac – poručio je besni Horvat.

Milena je nakon toga ispričala Marku Đedoviću šta se desilo sa Sanjinom, a on joj je, poučen iskustvom iz prethodnih sezona, otkrio da zauzeti Horvat želi samo potvrdu da ona ima emocije prema njemu, kako bi na lakši način prekinuo svoju vezu i priznao šta zaista oseća prema njoj, a trenutno se trudi da to sakrije.

Milena je bila vidno pogođena rečima koje joj je besni Sanjin uputio, ali ovo nije bio prvi put da se se posvađali i vrlo brzo nakon toga pomirili i nastavili svoj odnos kao da se ništa nije desilo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“20 000 EVRA SAM JOJ DAO – AUTO OD 60 000”: Asmin tvrdi da je bio žrtva – Otkrio nove šokantne informacije… (VIDEO)
Next articleSTANIJA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA ANELI: Pogledajte kakav potez je povukla nakon optužbi da je Asminova ljubavnica…