Home Zanimljivosti “MAFIJAŠICE SE TAKO PONAŠAJU”: Aneli uzvraća udarac Mileni Kačavendi – Kuma joj...

“MAFIJAŠICE SE TAKO PONAŠAJU”: Aneli uzvraća udarac Mileni Kačavendi – Kuma joj nije ostala dužna… (VIDEO)

754
0
Aneli Ahmic, Milena Kacavenda,
Aneli Ahmic, Milena Kacavenda,

Sukob se ne stišava…

Tokom emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević razgovarao je sa Aneli Ahmić o Mileni Kačavendi.

Netrepeljivost između njih dve raste iz dana u dan, a sada su progovorile o odnosu i sasule jedna drugoj sve ono što misle.

– Ona mene mrzi do prvog dana verovatno jer se moja tema više poteže nego njena, a ona se itekako ložila na Janjuša u početku. Tako se mafijašice ponašaju i šire noge – rekla je Aneli.

– Rekla si joj da joj ne priliči takvo ponašanje ni zbog godina ni zbog dvoje muške dece – rekao je Darko.

– Mislim da to nije adekvatno ponašanje – rekla je Aneli.

– Za njen posao je prosto raširiti noge – rekla je Milena.

– Aneli rekla je da si klošarka koju treba da bude sramota da dok ti dete kući plače ti juriš Janjuša – rekao je Darko.

– Pun mi je ku**c ove seljane, zgaženog pekinezera, ali sad će kuma da joj objasni. Napomenuću par stvari, od momenta kad je ušla ja ništa protiv te žene imala nisam. Budno sam pratila njenu priču i gledala sam da ne budem ostrašćena i subjektivna jer sam imala sličnu priču. Kad sam se prvi put izjasnila povodom njenih cipela na kojima sam videla foliju, ona je govorila da u mraku u zamračenoj sobi leži i boluje i da se strašno brine da dete od dve ipo godine ne vidi nešto na Instagramu. Večeras pričamo o piti, kad je bila tema njenog prvbog izlaganja ona je jako brinula o svom detetu i pričala da je tu bili dve tri kesice Balensijage, ali nije pričala kako će da kupi kašice, a ne da li je moj muž je*ao a nije trebao i da li je kupio Balensijagu. Za svoje cipele je rekla da su iz Instabula što mi se dopada jer za bolje i nije. Jedan kroz jedan Jovana joj smeta. Mene ne zanima Janjuševo emotivno stanje, a vidim da nju totalno zabole ku*ac. Kaže da je njen muž birao starlete, pa šta si ti, inače tako i izgleda. Ja sa svojih 47 godina imam jednu plastičnu operaciju, ona izgleda fenomenalno, prezgovna je, ali za moj ukus nije lepa. Ne znam evo videćemo nju za 14 godina, sama je izjavila da je radila si*e sedam puta, a meni se hvata za mojih 47 godina – rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleOTKRIVENO ZAŠTO JE KAČAVENDA BILA U BOLNICI: Uzdrmala javnost – Ana Ćurčić je ucenjuje informacjama…
Next articleKONAČNO KAČAVENDI STALI NA REP: Necenzurisani snimak pobune protiv kumine agresije i nevaspitanja… (VIDEO)