Home Zanimljivosti “NISAM DOBIO BLAGOSLOV ZA CRKVENO VENČANJE”: Ivan Marinković se prvi put oglasio...

“NISAM DOBIO BLAGOSLOV ZA CRKVENO VENČANJE”: Ivan Marinković se prvi put oglasio nakon venčanja…

13050
0
Ivan Marinkovic, Jelena Ilic,
Ivan Marinkovic, Jelena Ilic,

Ljubav su krunisali brakom posle pet godina veze…

Rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova dugogodišna izabranica Jelena Ilić venčali su se u petak u opštini Stari grad.

Ivan je otkrio zbog čega su izabrali baš taj datum.

– Izabrali smo petak, 15. septembar, za venčanje jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato za dva dana pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka – rekao je on i istakao da bi voleo da se venčaju i u crkvi:

– Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena – rekao je Marinković.

Bivši zadrugar živi sa Jelenom u stanu njegove majke koji renovira, a radovi su još uvek u toku.

– Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da se srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak – kaže Ivan.

On bi takođe voleo da dobije dete sa Jelenom, a to će biti kruna njihove ljubavi.

– Beba će biti kruna naše dugogodišnje veze. Za početak bi nam i jedno bilo dovoljno, ali daće Bog da ih bude i više. Jelena je lepo prihvatila I malog Željka, ali nažalost, ja od njegovog rođendana u julu nisam u kontaktu ni sa njim ni sa porodicom Kulić – otkrio je Ivan.

Previous articleŽESTOKA PROVOKACIJA FILIPA CARA: Udario na Kristijana Golubovića – Brutalno ga ponizio pred celim Balkanom…
Next article“20 000 EVRA SAM JOJ DAO – AUTO OD 60 000”: Asmin tvrdi da je bio žrtva – Otkrio nove šokantne informacije… (VIDEO)