Home Zanimljivosti OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ POVODOM ULASKA U ZADRUGU: Leteće perje – Sve...

OGLASILA SE ANA ĆURČIĆ POVODOM ULASKA U ZADRUGU: Leteće perje – Sve informacije okršaja sa Milenom Kačavendom…

3155
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Svaka sumnja je otklonjena…

Kako je televizija Pink najavila, rijaliti “Elita” će postati bogatiji za još jednog učesnika.

Odmah su krenule spekulacije da u Belu kuću ulazi Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”.

Milioni su poželeli da vide njen okršaj pred kamerama sa Milenom Kačavendom, bivšom prijateljicom koja od početka ovog takmičenja iznosi prljav veš o Ćurčićevoj.

Ona se odmah oglasila i otkrila da li ulazi u “Elitu”:

– Ne ulazim – rekla je kratko Ana za medije.

Podsetimo, u “Eliti” se odigralo drugo izdanje emisije “Pitanja novinara”, gde je Kačavenda nastavila da rešeta Anu.

Dotakla se i njenog odnosa sa ćerkom:

– Imam saznanja da je Anina ćerka davala izjavu u policiji zbog pretnji njenom momku. Kad smo krenuli ka stanu Ace Bulića iz Šimanovaca, ona nije htela da se javi, posle se javila Aci Buliću. Za mesec i po dana koliko sam bila tu, ona se sa ćerkom nije videla. Čak, ona je isplanirala i svoj odlazak na letovanje, nije bila tu, a znalo se kad je izlazak iz rijalitija. Nije htela da vidi Anu – ispričala je Milena, pa dodala:

– Vodila se debata oko njene tetovaže. Molim Boga da nije zbog toga. Ćerka nije imala nijedan razlog da ne bude u odnosu sa majkom, to je van pameti da nemaš odnos sa majkom. Ono što me najviše pogađa je njen sin. Ja sam majka muške dece. Iako je Anina ćerka imala dobar odnos sa mnom, delila je neke ženske stvari, nju i razumem, ali žao mi je zbog te situacija. Zasigurno će narušiti odnos između naše dete. Van mozga je da se sutra susreću i okreću glave jedni od drugih. Znajući Anu, sigurno bi sinu iščupala “pevalicu” da mi se javi na ulici – dodala je Kačavenda pre pauze za reklame.