Home Zanimljivosti “PRVI PUT NISAM LAGAN”: Nenad Aleksić Ša otkrio kako je supruga reagovala...

“PRVI PUT NISAM LAGAN”: Nenad Aleksić Ša otkrio kako je supruga reagovala na njegov ulazak u Zadrugu… (VIDEO)

617
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

“Ja znam šta hoću, a šta neću…”

Bila je počela emisija ”Vandredno ubacivanje.”

Voditeljka Ana Radulović najavila je narednog učesnika ”Elite”, koji će svojom pojavom izazvati pravu pometnju među učesnicima, a reč je o Nenadu Aleksiću Ša.

– Nenade, kako si? – upitala je Ana.

– Ne znam kako se osećam. Po prvi put nisam lagan – kazao je Ša.

– On je meni pompezno najavio svoje venčanje, rekao mi je da je to drugačije, a ja sam se nasmejao. On je verovao u taj odnos, a desilo se da se raziđu jako brzo. Ne znam šta je problem, ali verujem da je Ša bio dobar prema njoj – kazao je Miki.

– Zvanično sam u braku. Mi smo popričali, a sve o tome ću otkriti u rijalitiju – rekao je Ša.

– Da li ulaziš da joj dokažeš vernost? – upitala je voditeljka.

– Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u ”Eliti”, ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali – rekao je Ša.

– Šta ti je rekla kada si je obavestio da ulaziš u ”Elitu?” – upitala je voditeljka.

– Da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona – kazao je Ša.

– Ti nisi mlad, moraš da znaš. Kad vidiš da nekom nešto smeta kod tebe, malo to koriguj, ako treba. Drugo, nećeš nekog sroz menjati i braniti neke stvari. Brak je tolerancija. Ono što je važno jako je da neko ima razumevanja – rekao je Miki.

– Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe – kazao je Ša.

– U braku si na papiru, sad nisi sa njom zvanično. Ti ne znaš kako će se ona ponašati napolju – rekao je Miki.

– Da li misliš da će devojke u rijalitiju pokušavati da dođu do tebe? – upitala je voditeljka.

– Da, nihovo je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti – rekao je Ša.

– I dalje verujem u ovaj brak. Obavestio sam je o ulasku u rijaliti u trenutku kad smo se videli da popričamo. Nije joj bilo svejedno, pitala me je šta će mi to sada i zašto pravim ishitrene poteze – iskren je bio Nenad.

Podsetimo, Nenad se nedavno oženio Tiktokerkom Vanjom iz Kraljeva, a vest da su se rastali, nakon samo 4 meseca braka, sve je iznenadila.

Detaljnije pogledajte u videu: