Home Zanimljivosti SAZNALA ŠOK INFORMACIJU UŽIVO U PROGRAMU: Dalila Dragojević ni slutila nije šta...

SAZNALA ŠOK INFORMACIJU UŽIVO U PROGRAMU: Dalila Dragojević ni slutila nije šta će se desiti – Lice sve govori…

1037
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Nije se ovome nadala…

Još jedno izdanje emisije “Pitam za druga” se emitovalo na Red TV-u.

Voditeljka Dalila Dragojević je i ovog puta zablistala, no desilo se i nešto jako interesantno.

Dalila i njena koleginica Anastasija Buđić su saznale i jednu krajnje interesantnu informaciju, od gosta novinara koji je obelodanio novitete koji su značajni za sve pratioce i fanove najpopularnijeg rijaliti formata, “Elita”.

– Prijatelj Milene Kačavende, nikada nije pričao za medije. Pričao je o pretnjama, o razvodu, o Ani, svemu… Ja sam se šokirao kako je Milena prošla kroz razvod – rekao je gost.

On je zatim najavio i emisiju u kojoj ćemo imati priliku da to i čujemo.

Odmah se za medije oglasila i Milenina drugarica, koja je pričala o njenim suzama, koje je Kačavenda pustila zbog Ane Ćurčić.

– Milena je mudra, vredna, pametna… Ona je odlična majka i domaćica i biznis žena. Ona radi sa strankama i klijentima, umela je da radi sa ženama. Proputovala je sve zemlje sveta sa tim poslom. Baš ovo što je branila Anu, zaista je to radila verujući da može da joj pomogne.

– Da li je razočarana? Da, jeste. Milena nije tip osobe koja plače. Što se tiče izdaje, jedino mogu da kažem da smo joj svi govorili da preteruje koliko je brani, imala je cilj da se bopri protiv nasilja, planirala je da kad Ana izađe da Ana vodi tu fondaciju i da nastavi time da se bavi.

– Njen cilj je bila borba protiv nasilja, sedela sam sa njom. Ona nije tip osobe koja plače. Ja sam bila prisutna kad joj je tata umro. Tad je pokazala emocije. To je bio prvi veliki gubitak i šok. Tu su se pokazale emocije. Nikad posle toga nisam videla da je plakala, osim eto ovog na televiziji. Znači da ju je to mnogo pogodilo – zaključila je ona za medije.

Previous article“DEJAN JE BIO SAVRŠEN MUŽ – NEDOSTAJE MI”: Dalila šokirala priznanjem – Da li Dragojevićka želi pomirenje…
Next articleISPOVEST DALILE DRAGOJEVIĆ TERA SUZE NA OČI: Smogla snage – Podelila sa svima ono što je jako pogađa…