Home Zanimljivosti “DEJAN JE BIO U PRAVU”: Narod šokiran šta je Filip Car ispričao...

“DEJAN JE BIO U PRAVU”: Narod šokiran šta je Filip Car ispričao o Aleksandri Nikolić nakon raskida… (VIDEO)

3748
0
Filip Car, Dejan Dragojevic,
Filip Car, Dejan Dragojevic,

Niko ovo nije očekivao…

Aleksandra Nikolić je potvrdila da je raskinula sa Filipom Carem.

Mnogi su spekulisali da je reč o preljubi pošto se u javnosti pojavila slika kako je momak iz Crikvenice blizak sa izvesnom plavušom.

Aleks je negirala da je reč o preljubi nego da oni ne mogu da se dogovore kako bi trebalo da izgleda njihova zajednička budućnost.

Car se sada prvi oglasio preko Tiktoka i ispričao svoje viđenje raskida.

Car je naravno nosio naočare za sunce dok je govorio:

– Ljudi se bave tuđim životima a ja moram da prokomentarišem šta je istina. Ona devojka što su mediji pričali da sam ja prevario Aleks sa njom, ona je devojka moga prijatelja. Iako je mnogima izgledalo da smo mi bliski, to nije istina. Ja se sa mnogima i od vas slikam. Pod brojem dva, i ona slika koja se pojavila zatamljena i ta osoba je dovedena u nezgodnu situaciju. Reč je o mojoj školskoj drugarici koja ima muža i malog sina. Ja sam njoj naslonio glavu od buke i galame da bih je bolje čuo. Nema tu istine. Pojedine bolesne grupe su donosile bolesne komentare vezano za to iz sopstvenih projekcija. Takvi komentari uopšte nisu bili ugodni – započeo je Car.

– Aleksandrina odluka je bila da ide za Beograd još pre tri dana. Kada mi je na dan rođendana rekla da dolazi moja prijateljica sutra po nju, ja sam poštovao tu odluku. Nisam se baš slagao sa tim, jer su neke druge stvari u pitanju, ništa slično onome što ste vi pričali – tvrdi on.

Ipak u grupi Zadruge u kojoj je osvanuo ovaj klip, Car nije naišao na odobravanje obožavalaca.

“Dejan opet bio u pravu”, “Ali kada počne sebe da hvali, budaletina misli da su svi ludi pa da ne vide svojim očima to je radio i tamo, smećar teški”, “3 sata melje, melje, melje a ništa ne kaže dok su ga neki podržali”, “Care uživaj, boli te uvo…..hoće cura karijeru da ganja, i neka je, mora u miru knjigu da piše” – bili su samo neki od komentara.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!