Home Zanimljivosti KONAČNO SE OGLASIO FILIP CAR: Prekinuo ćutanje i progovorio o prevari –...

KONAČNO SE OGLASIO FILIP CAR: Prekinuo ćutanje i progovorio o prevari – Izneo celu istinu…

19974
0
Filip Car,
Filip Car,

I to smo dočekali…

Bivši zadrugar Filip Car je prekinuo ćutnju i oglasio se nakon pisanja medija da su Aleksandra Nikolić i on raskinuli.

Osvanule su privatne fotografije sa jedne proslave, na kojima je uhvaćen sa jednom devojkom sa kojom je navodno prevario Aleks.

Potom su isplivale i fotografije sa političarkom E.M. koju je Filip grlio na slici.

On tvrdi da su stvari drugačije nego što izgledaju.

– Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao!

– A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… – priča Filip za “Blic” i dodaje:

– Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka – zaključio je bivši zadrugar.

Instagram,
Instagram,

– Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga.

– Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome – napisala je Aleks.

Previous articleTAKO IZGLEDA KAD JANJUŠ POLUDI: Janjušević napravio scenu – Uništio devojke koje se bore za njega… (VIDEO)
Next articlePOGLEDAJTE KO ULAZI ZA MILJANIN ROĐENDAN: Nije ni svesna šta joj se sprema – Da li je spremna na ovo…