Home Zanimljivosti “MOJA BIVŠA JE RADILA KOD ANE U SALONU”: Javno otkrio koga je...

“MOJA BIVŠA JE RADILA KOD ANE U SALONU”: Javno otkrio koga je Ćurčićeva držala u stanu dok Zvezdana nije bilo… (VIDEO)

12269
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Ovo niko nije znao…

U “Zadruzi” je bilo održano izbacivanje.

Nominovani učesnici su bili Jasmina Ana, Nikola Bukilić i Aleksandar Anđelić.

Oni su igrali igricu koju je osmislio Veliki šef i borili su se za opstanak u Beloj kući.

Aleksandar je imao najmanji procenat glasova i on je izbačen iz “Elite”.

Dušica Jakovljević ga je dočekala u studiju i sa njim razgovarala o njegovom učešću u rijalitiju. Aleksandar je otkrio da je njegova bivša devojka radila kod Ane Ćurčić u salonu i šta zna o njoj.

– Što misliš da si sad izašao? – upitala je Dušica.

– Dao sam sebi malo da se prilagodim, a shvatio sam da za to vremena u rijalitiju nema. Krivo mi je jer je Anđela uplakana zbog mog izlaska. Mi nismo forsirali naš odnos, sve je bilo spontano, ali mi je jako žao jer mi nismo nastavili dalje – rekao je Aleksandar.

– Zbog čega ti je krivo? – upitala je Dušica.

– Nisam rekao sve. Nikoli Bukiliću sam rekao nešto u vezi Ane Ćurčić, ali ne bih ni sad govorio detalje. Znam neke detalje koje ne bi išle ni Ani, a možda ni Mileni na ruku. Moja bivša devojka je radila kod Ane u salonu, tad joj je otkrila neke detalje o svom životu, kao i šta je radila tokom Zvezdanovog boravka u zatvoru. Znam šta joj se poveravala. Pričala joj je u kakvim je stanjima bila dok je Zvezdan bio u zatvoru. Dobijala je pozive od strane bivših momaka. Devojku od Zvezdanovog druga sa kojim je on “pao” u Švajcarskoj, Ana je držala u svom stanu. Ona je Ukrajinka i htela je da se vrati u svoju zemlju, ali oni nisu dali dok god se ne završi taj neki slučaj. Možda nije trebalo to da iznesem sad – istakao je Aleksandar.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleULAZI U ZADRUGU DA RASKRINKA STANIJU: Poseduje dokaze kojima će joj doći glave…
Next articleANA POKUŠAVA DA ZATAŠKA DOKAZE: Isplivale privatne prepiske Ćurčićeve sa Niklom Lakićem – Umešan i Aca Bulić…