Home Zanimljivosti OBRAČUN SA SVIMA ZBOG ACE BULIĆA: Isplivao šokantan razgovor Ane Ćurčić i...

OBRAČUN SA SVIMA ZBOG ACE BULIĆA: Isplivao šokantan razgovor Ane Ćurčić i Ivane Šašić…

22825
0
Ana Curcic, Aca Bulic, Ivana Sasic,
Ana Curcic, Aca Bulic, Ivana Sasic,

Sve je izašlo na videlo…

Stranica “Izigrane lavice”, nekadašnja fan grupa Ane Ćurčić, izbacila je audio snimak razgovara između nje i Ivane Šašić, koje su se raspravljale oko Hristine iz Bujanovca, nekadašnje Anine adminke.

Sudeći po razgovoru, došlo je do kolapsa između Ane i Hristine, a Ćurčićeva ju je izbacila iz stana. Hristinu je Aca Bulić plaćao da bude podrška Ani tokom učešća u “Zadruzi 6”.

– Šta radiš, da li si sama? Reci mi što se nisi nijedno javila od onoga sa Hristinom? – pitala je Ana.

– Ja neću da se mešam u to, nazvala si me zbog Hristine, ja neću da se mešam. Ona više ne radi kod vas, Aca i ti ste se dogovorili – rekla je Ivana.

– Ona nije radila kod mene, ona je radila sa Acom, Aca ju je plaćao – dodala je Ćurčićeva.

– Ali je radila za tebe – nastavila je pevačica.

– Zbog mene, ali nisam je ja plaćala – rekla je Ana.

– Nisi ti, ali neko jeste, da bi bila tu i sve završavala, ja znam sve – dodala je Šašićeva.

– Ne znaš sve, ne želim da iko donosi svoje zaključke tako što im neko nešto ispriča. Bila ja sa Acom ili ne bila, mi smo prijatelji do kraja života. Bar iz poštovanja prema Aci, kome sam ja mnogo bitnija od svih Hristina… Ja se nikome nisam objašnjavala, hiljade ljudi me je zvalo i grupa. Ja nisam učesnik “Elite”, rekla je da neće da se eksponira, da je Milena uvlači u priče, grupe su se mnoge priklonile žrtvama nasilja, to je moja priča. Ono što meni javljaju je da me ona pljuje. Saslušaj me, imam potrebu da ti to kažem, Aci sam više puta rekla. Mislim da je sa tvoje strane jako ružno ovo – pričala je Ćurčićeva.

– Da ti kažem jednu stvar. Ti si meni sad rekla da si Aci bitna, ali ja sam Acu upoznala pre 25 godina, bez tebe u životu. Ja to sve poštujem, ja sam Acin prijatelj. Ja ću svaku njegovu ispoštovati, jer je on meni bitan. Saslušaj me. Nemam živaca da razglabam priče, otišlo je predaleko. Nikoga ne stavljam u temu, niti me zanima. Po mom mišljenju, ja sam i njoj rekla, trebalo je da me nazove. Nije zaslužila da joj kažeš da ide iz stana – rekla je Ivana.

– Da li sam ja zaslužila da mi neko kaže da sam folirant, da kaže da su devojke iz grupe protiv mene. Da mi kaže pred Acom da ja nisam žrtva nasilja, da mi kaže kakva sam majka i da ti ne kažem njeno ponašanje u mojoj kući – nastavila je Ana.

– Da li ti je pucao pored glave? – postavila je direktno pitanje Šašićeva.

– Ivana, a to ti je rekla? Neću ti više reći nijednu reč o Kristini. Ljudski sam te okrenula. Mentol nisam, ako se nisi javila, jasno mi je da si čula priča, ispada da sam ja smrad, da sam je izbacila. Ako neko gine za mene, treba da me pljuje g*vnima? – uzvratila je Ana.

– Ja sam ti rekla da me ne zanima, pozdraviću se sa tobom kao čovek, kao i sa njom, samo bez mene – rekla je Ivana.

– Ja sam te nazvala da ti kažem da ne želim da ti pričam svoju stranu priče, da mi je krivo što se nisi javila. I da ne bih volila da se neke stvari prepričavaju Đedoviću sa kojim si dobra – dodala je Ćurčićeva.

– Ja sam rekla i tebi i njoj, da je meni Aca prijatelj. Vi, da li ćete biti tu ili ne, Aca je neko ko meni ostaje i uvek će mi biti prijatelj – poručila je Šašićeva.

Previous articleALEKSANDRA OTKRILA PRAVI RAZLOG RASKIDA SA FILIPOM CAREM: Nije reč o preljubi – Nego o nečem mnogo gorem…
Next articleOTKRIO ŠTA SE KRIJE KOD GLEDALACA: Udario na aferu Aneli i Janjuš – “Oni su apsolutni lažovi…” (VIDEO)