Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ OTKRILA SVE O AFERI KOJA TRESE BALKAN: Spavala zajedno sa...

MARIJA KULIĆ OTKRILA SVE O AFERI KOJA TRESE BALKAN: Spavala zajedno sa Bebicom pod istim krovom…

11497
0
Marija Kulic, Nenad Macanovic,
Marija Kulic, Nenad Macanovic,

Prekinula ćutanje…

Rat između Nenada Macanovića Bebice i Marije Kulić ne jenjava, a sada je u sve upleten i Marko Đedović.

Bebica je u jednom trenutku otkrio da je Marija zaboravila veš kod “svog druga”, a Marija je sada putem Instagrama otkrila šta se dogodilo.

– Dok smo se borili za Miljanin život kada je bila u Kliničkom centru Beograd, svi su znali da sam u kontaktu sa Velikom šeficom, pa su neki od njih takođe pozivali da kažu da i oni takođe imaju veze, pa ako treba da pomognu. To je bio Đedović koji me je pozvao da odem kod njega dok ne saznam koliko će Miljana biti u bolnici – napisala je Marija, pa dodala:

– Skraćeni (Nenad Macanović Bebica) me je vozio i otišli smo posle bolnice kod Đedovića. Kod njega sam bila dva dana, a pošto se nije znalo kada će Miljana biti otpuštena kući, ja sam uzela “stan na dan”, i plaćala svaki peti dan, i tako 40 dana. Iznajmila bih na mesečnom nivou, ali nisam znala koliko će ostati jer se stanje komplikovalo – kaže ona.

– Tada sam bila kod Đedovića, bila je njegova sestra Jovana tu, Fran, Franov pas i skraćeni. Đeodvić mi je rekao: “Ti spavaj kod mene, a ovaj skraćeni neka ide gde zna, za njega nema mesta”. Sestra mu je otišla kod dečka, a ja sam spavala u njenoj sobi. Rekla sam Đedoviću da je greota da se smuca, da roditelji neće da ga prime, pa sam ga zamolila da spava u dnevnoj, a on sa Franom u spavaćoj jer je veliki krevet, i pustio ga je – istakla je Marija.

– Uveče pre spavanja sam se istuširala, oprala veš i ostavila na terasi, na vešalici da se suši gde je bio raširen i veš njegove sestre. Kada sam sutra otišla, setila sam se da su bele gaćice ostale na terasi, zaboravljene. E to su bele gaćice koje su ostale kod mog druga – otkrila je Kulićeva, pa dodala:

– Sutra sam ga pozvala, rekla sam mu da sam zaboravila gaćice i kako izgledaju, a on je rekao da su tu i da odem da ih uzmem. Naravno, nisam znala gde mi je glava od brige za Miljanom, a tek da mislim gde su mi gaćice – kaže Marija.

– Tako da je on i tada snimio razgovor, u vreme kada mi se dete borilo za život. Ne dao Bog da neko ima prijatelja kao što su: Kačavenda, skraćeni i Đedović – napisala je Marija na Instagram storiju.