Home Zanimljivosti MILJANU KULIĆ ĆE ZATVORITI – ZATVOR OD DVE GODINE: Informacije koje su...

MILJANU KULIĆ ĆE ZATVORITI – ZATVOR OD DVE GODINE: Informacije koje su sve zaprepastile – Odluka je doneta… (VIDEO)

23036
0
Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

Odluka je doneta…

Takmičarka “Elite” Miljana Kulić se u dvorištu ispred Bele kuće poverila cimerki o tužbi koju je Marko Đedović pre tri godine podneo protiv nje zbog nanošenja telesnih povreda.

Marko Đedović otkrio je Miljani Kulić da je stigla presuda i da će morati da ide na lečenje u bolnicu zatvorenog tipa.

Kako je Miljana istakla, Đedović joj je rekao da je presuda stigla i da je ona dobila uslovnu kaznu, kao i da je osuđenja na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

– Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest meseci bolnicu zatvorenog tipa i dve godine uslovno. Matora mi se smeje, kao dve godine da ne smem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smeju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane – ispričala je Miljana.

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja.

Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji “Narod pita”, Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete.

Marko je pre ulaska u “Elitu” govorio o ovome:

– U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči – rekao je Đedović, prenosi “Svet”.

Detaljnije pogledajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleFILIP CAR PRETIO ALEKSANDRI NIKOLIĆ: Kap koja je prelila čašu – Ona pobegla glavom bez obzira…
Next article“KOJE JE TO SMEĆE OD ŽENE”: Javno ostavio devojku nakon razgovora sa majkom – Hoće da beži iz rijalitija… (VIDEO)