Home Zanimljivosti TRAŽILA DEČKA PREKO EMISIJE: “Aneli Ahmić oduvek samo želela da bude popularna”...

TRAŽILA DEČKA PREKO EMISIJE: “Aneli Ahmić oduvek samo želela da bude popularna” – Dokaz star 7 godina… (VIDEO)

2590
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Izgledala je potpuno drugačije…

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić pažnju javnosti privukla je nakon što je prilikom dolaska u studio optužila Staniju Dobrojević da joj je ukrala muža.

Mnogi ističu da su njene izjave u rijalitiju kontradiktorne, budući da je svog bivšeg, biznismena Asmina Durdžića, optužila za brojne stvari, a on se u spoljnom svetu trudi da dokaže suprotno.

Sada se pojavio snimak Aneli star 7 godina. Ona je tada bila u emisiji “Zvezda na 24 sata”, a izgledala je potpuno neprepoznatljivo.

Aneli je bila brineta i nije znala oznaku za kvadratni metar.

– Aneli je rešila da nađe momka putem ove emisije – rekao je voditelj u jednom trenutku.

Ono što je posebno šokantno je što je voditelju u toku priloga rekla, na njegovu konstataciju da izgleda lepo, da “sačeka da se skine”.

Mnogi u komentarima ističu kako je Aneli oduvek želela da bude popularna i da su ovi snimci dokaz, te da ne preza ni od čega kada je u pitanju slava i zastupljenost u medijima.

“Oduvek samo želela da bude popularna”, “Ne verujem”, “Pa ovo je hit” – bili su samo neki od komentara.

Prilog pogledajte ispod:

@balkanska_kafana_

#aneliahmic #elita #elita7 #zadruga #zadruga7 #stanijadobrojevic #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #video #videoviral #tiktok #tik_tok #trending #trend #popular #popularcreator #populartiktok #popularvideo #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanfyp

♬ Tuckavacc – Desingerica & Pljugica

Previous article“MILJANA KULIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA U ZADRUZI”: Zaboravila i Bebicu i Zolu – Osvojio je njeno srce…
Next article“RANIJE MI NISU SLALI IZ STRAHA”: Nakon navoda da je Aneli pokrala oženjenog čoveka – Hitno se oglasio Asmin…