Home Zanimljivosti ŽENA NIKOLE LAKIĆA REŠILA DA PROGOVORI: Evo šta sve zna o odnosu...

ŽENA NIKOLE LAKIĆA REŠILA DA PROGOVORI: Evo šta sve zna o odnosu svog muža i Ane Ćurčić…

40960
0
Ana Curcic, Nikola Lakić,
Ana Curcic, Nikola Lakić,

Klupko počelo da se odmotava…

Učesnik “Elite” Nikola Lakić, koji se proslavio učešćem u “Parovima”, gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u rijaliti je ušao sam.

Nedavno su isplivale spekulacije o njegovom, navodnom, odnosu sa Anom Ćurčić.

Naime, nakon priča da je Nikola Lakić, navodno, bio intiman sa Anom Ćurčić, on se plašio da će ga supruga, sa kojom ima dete, ostaviti.

– Za sada je odličan, mislim da se odlično uklopio i da je uspeo da se izbori za svoje mesto u rijalitiju. Ništa mu ne zameram, on je godinama u tome i odlično zna kako i šta treba da radi. Nikola i ja uvek pričamo o svemu pa nekada i znam više nego što bih realno i trebala. Za tu priču znam i pre nego što je ona i ušla u njen prvi rijaliti, znam da su se čuli pre njenog ulaska u “Zadrugu” i da ga je zvala posle izlaska – rekla je Lakićeva supruga, Aleksandra Tasić.

Ona se dotakla i priče da su Ana i Nikola imali intimne odnose:

– Ja znam ono što je on meni rekao, a to je da nisu bili intimni, ja u tom periodu nisam bila u njegovom životu i mogu samo da pričam ono što znam iz njegove priče – rekla je Coka za Espreso.

Lakić nije nikada priznao da je bio intiman s Anom.

Sa druge strane, Marko Đedović tvdri da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu.

Isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.

Ni Đedović ni Marinković nikada nisu pružili nijedan dokaz da se to i desilo.

Previous article“RANIJE MI NISU SLALI IZ STRAHA”: Nakon navoda da je Aneli pokrala oženjenog čoveka – Hitno se oglasio Asmin…
Next articleFILIP CAR PRETIO ALEKSANDRI NIKOLIĆ: Kap koja je prelila čašu – Ona pobegla glavom bez obzira…