Home Zanimljivosti ANA ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU: Sklopila tajni dogovor – Dokaz da uskoro...

ANA ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU: Sklopila tajni dogovor – Dokaz da uskoro stiže u Belu kuću… (VIDEO)

1812
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Mnogi bi voleli da je ponovo vide u rijalitiju…

Voditeljka, Maša Mihailović, je ušla u Belu kuću kako bi zadrugarima postavljala pitanja gledalaca. Tokom ove emisije padnu mnoge maske u rijalitiju i zadrugari otkriju šta se dešava po “ćoškovima” na imanju. Jedna od tema koja je pokrenuta je odnos Ane Ćurčić i Nikole Lakića.

– Kada ćeš priznati šta je bilo sa tobom i Anom Ćurčić? – pročitala je pitanje voditeljka.

– Hoću, kada za to bude vreme. Šalim se, nema šta da iznesem, izneo sam sve što se dešavalo između nas, jedva čekam da vidim te prepiske. Bože zdravlja, ako se budemo ovde družili, družićemo se do kraja, šaljem joj puno poljubaca – rekao je Nikola.

Ovaj njegov odgovor naveo je mnoge da pomisle da će Ana uskoro ući u rijaliti i da će zajedno pred kamerama pričati o njihovom drugarstvu.

– Nešto opasno smrdi. Sama činjenica da Ana nije nijednom spomenula nikoga u životu, pričala je da je samo bila posvećena poslu, da joj mi uništavamo život. Kad čujem ovu priču, Ani ne verujem ništa – dodao je Lepi Mića.

– Ja sam baš gledao poruke, ušao, samo moje poruke. Sam se sa sobom dopisivao. Lakić nije jedan taj sa kojim je ona… Ja koliko se sećam, Ana je ovde vrištala kako je bila idealna žena u odnosu sa Zvezdanom. Ovde smo saznali da je varala i muža, i Zvezdana. Slala isto pismo i Zvezdanu i Mileninom bratu. Mene je narod osudio što sam bio preljubnik – rekao je Janjuš.

– Ljudi su se plašili osude naroda, pitanja gledalaca i ostalih stvari. Niste prišli na način da izvučete nešto od Ane i Zvezdana. Zvezdan je govorio da nije nešto tako kao što Ana priča, a nikoga nije zanimalo da pita – rekao je Marko Đedović.

– Možda ga je bio stid da prizna da ga je varala – dodao je Mića.

– Ko ume da sluša, zna šta Lakić priča, svima je tu sve jasno, da se ne vraćamo na priču od prošle godine. Polako, vremenom… Ja se nadam samo da se Lakić nije dogovorio sa Anom oko ulaska, pa da imaju priču, videli smo da su skloni smišljanju priča. Ne znam da li je Lakić sklon, ali Ana jeste – završio je Đedović, a iz ovog razgovora je bačena sumnja na njen ulazak i dogovor sa zadrugarom.

Detaljnije pogledajte u nastavku: