Home Zanimljivosti TEK ŠTO JE UŠAO – NENAD ALEKSIĆ ŠA BEŽI IZ ZADRUGE: Slomio...

TEK ŠTO JE UŠAO – NENAD ALEKSIĆ ŠA BEŽI IZ ZADRUGE: Slomio se – Nije izdržao ni nedelju dana… (VIDEO)

824
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Došlo do rasula u kući…

Reper Nenad Aleksić Ša doneo odluku da pobegne iz “Elite” posle dva pitanja u emisiji “Pitanja gledalaca”!

Nenad Aleksić Ša je dobio dva pitanja u emisiji “Pitanja gledalaca”. Jedno je bilo da li stvarno misli da ga supruga Vanja Aleksić napolju čeka, a drugo je bilo da li će se ikad dozvati pameti.

Reper je pobesneo i doneo odluku da pobegne iz “Elite”, kako bi sačuvao svoj razum.

– Šta se očekuje od tebe, šta očekuješ od učešća? – pitao je Mensur.

– Ne znam, ali vidim pitanje. Ja hoću da komentarišem, ja sam u braku. Na papiru sam. Gledaoci su bolesni, uživaju u tuđoj muci. Bolje da idem kući, nego da p*šaju gledaoci po meni. Neću da ostanem. Ne pada mi na pamet – rekao je Ša.

– Pusti malo – dodao je Ajdarpašić.

– Prva nedelja, odmah po mojoj kičmi. Ja verujem u sebe, ne odustajem od braka i žene koju volim, dok mi ne kaže da hoće razvod i da joj se sklonim iz života. Nema potrebe da ispuštam dušu. Šta god da je napolju. Ja razumem da prođe vreme, pa da krenu pitanja, ali sam ovde 3, 4 dana. Neću da se dohvatim ni sa jednom ženom, ako ne odgovara, vrata i idem – poručio je reper.

– Želim poziv, za pet sezona nisam dobio poziv. Ne dobijem ništa, dobijam samo servirana pitanja. Tek sam ušao. Zaboravili ste da dodate hipotetički. Poenta je da ja budem najgori i da cimam ribe. Ako sam se jednom zaj*bao, niko neće dobiti od mene više. Ja nisam ludak. “Dođi sebi dok još imaš kome, stvarno misliš da imaš ženu?”. Ja nisam ludak – besneo je Ša.

Detaljnije na video klipu u nastavku: