Home Zanimljivosti MILJANI PRETI PAPRENA KAZNA: Prekršila strogo pravilo Velikog šefa – Bebica ima...

MILJANI PRETI PAPRENA KAZNA: Prekršila strogo pravilo Velikog šefa – Bebica ima dogovor sa produkcijom…

12626
0
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,
Nenad Macanovic, Miljana Kulic,

Njih dvoje se ne smiruju…

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica se ne smiruju, a njihov odnos ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija “Elita”. Ponovo su ušli u klinč i okršaj, ali ovog puta su otišli i korak dalje.

Oni su započeli novi sukob tokom emisije “Pitanja gledalaca” kada je Miljana krenula da prati Macanovića u stopu, a tom prilikom su izgovorene strašne stvari, a ujedno je prekršila i nekoliko pravila produkcije. Što ne treba naglašavati, da je strogo kažnjivo.

– Gde ti je bubica? Još malo ideš kući. Kako si ušao preko moje grbače, tako ćeš… Napolje, da spavaju ljudi. Samo se usudi da me poliješ kao što si me pljunuo – dodala je Kulićeva, dok je Bebica punio vodu na aparatu.

– Sad ću da se zabavim tobom. Šta je, mali? Gde ti je bubica? – nastavila je Kulićeva.

– Gde si je bacila? – odgovorio je Macanović.

– Ti si mi je dao, ja sam je stavila. Gde ti je bubica? Ja sam za sve svoje snosila sankcije. Ana Ćurčić je dobila 10.000 evra kaznu za to što nije nosila bubicu. Gde ti je bubica? Stavi je – govorila je Miljana.

– Čuju me i bez bubice, ja ne hrčem ko ti – odgovorio je on.

– Pričaš da ne poštujemo moja majka i ja Velikog šefa, a ti ne nosiš bubicu. Da li tvrdiš da sam bila intimna sa četvoricom? – pričala je Kulićeva.

– Tvrdim, imam snimak, za sve što sam slagao, ti me tuži – odbrusio je Macanović.

– Gde ti je bubica? Misliš da možeš jer su ti isplatili sve honorare? To si mi rekao juče! Gde je bubica? Gde je bubica? Zašto si skinuo bubicu? Sigurno ćeš u zatvor za sve tvoje tvrdnje, pošto nemaš da platiš – nije prestajala Miljana i time javno iznela detalje njegovog dogovora sa produkcijom, što je strogo zabranjeno.