Home Zanimljivosti PRVI SUSRET POSLE ZADRUGE: Dalila nije znala kako da je predstavi u...

PRVI SUSRET POSLE ZADRUGE: Dalila nije znala kako da je predstavi u svojoj emisiji – “Šta da kažem…” (VIDEO)

27652
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dalila je u poslednjoj emisiji ugostila bivšu najbolju prijateljicu svog nekadašnjeg muža, Dejana Dragojevića…

Nekadašnja rijaliti učesnica, a sadašnja voditeljka Dalila Dragojević imala je za sagovornika cimerku iz Zadruge 5, Sandru Rešić.

Mnogi su pretpostavljali da će Dejan i Sandra uploviti u vezu nakon što ga je njegova tadašnja supruga Dalila javno prevarila i ostavila. Često su ih povezivali, ali oni su uvek negirali da bilo šta sem prijateljstva postoji među njima.

Dalilino predstavljanje gošće bilo je jako interesantno.

– Kako da je predstavim, šta da kažem, a da sami niste rekli… Oštra je na jeziku, jako dobar komentator… Koliko sam uspela da vidim nakon dužeg vremena, prezgodna i prelepa. Sandra Rešić sa mnom večeras u studiju – rekla je Dalila, a potom ugostila Sandru.

– Stara drugarice – našalila se voditeljka.

– Dobro veče Dalila, stara drugarice. Posle koliko, posle godinu i po dana se vidimo. Drago mi je što sam kod tebe u emisiji. Mnogo poziva sam dobila, nisam htela da komentarišem. Ali Pink ne želim da odbijem. A i Đedović mi je unutra, pratim i što moram i želim. Bolje ovako da ispričam, nego da se derem po kući – rekla je Sandra.

– Šta te najviše nervira? – pitala je Dalila.

– Ša – odgovorila je pevačica.

– Dobili smo dosta negativnih komentara, ponavlja se ta njegova priča tužna iz sezone u sezonu, ljudi se pitaju da li je u njemu problem – dodala je Dalila.

– U njemu je, on mora da dodje sebi – istakla je Sandra.

Šta je Sandra imala da kaže na temu aktuelnih učesnika “Zadruge” pogledajte na snimku ispod.

Pogledajte prilog: