Home Zanimljivosti TUGA – MAJCI POZLILO: Cela Sanjinova porodica u rasulu – On rida...

TUGA – MAJCI POZLILO: Cela Sanjinova porodica u rasulu – On rida zbog svega što je uradio…

19594
0
Sanjin Horvat,
Sanjin Horvat,

Ovo je srceparajuće…

Sanjin Horvat danima pokušava da pobegne iz “Elite”, kad mu se devojka nije javila putem video poziva.

Na kraju je ipak dobio poziv sa njom, ali ga ni to nije smirilo, već je tražio da ona unajmi advokate, kako bi mogao da izađe iz Bele kuće.

Mnogi takmičari, ali i gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendu i da više ne može da kontroliše svoje emocije, koje su se pojavile prema kumi, pogotovo jer je u rijaliti takmičenje ušao zauzet.

Njegova majka Ksenija oglasila se nakon što je imao oba poziva i otkrila da je zbog njegovog ponašanja pod velikim stresom:

– Ja ne mogu da verujem koju sramotu ja doživljavam zbog deteta. Ne znam šta njemu fali tamo? Je l’ on lud? Ja sam juče plakala ceo dan, to nije moj sin. Ja ga ne prepoznajem. On je fin čovek, fin prema ženama, ali tako da se ponaša prema meni, ja to ne mogu da poverujem. Uzela sam tablete da se smirim, evo ceo dan ležim – govorila je ona.

Zatim je prokomentarisala njegov javni raskid sa devojkom i žestoko vređanje koje je govorio u kameru:

– Što je najcrnje, napao je tu ženu, koja je divna, krasna. On je imao dosta žena u životu, ali Nataša je savršena i najbolja. Ona mu ništa nije napravila. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Što se tiče Nataše, čula sam se sa njom, ona je šokirana. Danas ću se videti sa njom, nije rekla ništa ružno i totalno je uz njega. Stvarno ne znam šta se dešava. Uneo nam je nemir u kuću, i meni i mojoj mami – nastavila je majka Sanjina Horvata.

One je nakon toga objasnila zbog čega se njegova devojka Nataša nije u prvom pozivu odmah odazvala, nego tek kad je Horvat dan kasnije dobio novi.

– Žena nije ni znala da ću ja imati poziv sa Sanjinom, pokušala sam par puta da je pozovem, ali se nije javila. Ona ima jako odgovoran posao i bila je na sastanku. Pozvala je odmah posle da pita šta je bilo toliko hitno, zato se žena nije javila. Ovo što on priča sada nema veze sa životom, totalno nije u pravu – zaključila je Ksenija za medije.