Home Zanimljivosti “TO JE SMRAD SMRDLJIVI”: Marija Kulić ponovo udarila na Ivana – Neće...

“TO JE SMRAD SMRDLJIVI”: Marija Kulić ponovo udarila na Ivana – Neće da čuje za oca…

943
0
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,
Marija Kulic, Ivan Marinkovic,

Otvoreno o svemu…

Bivša zadrugarka, Marija Kulić je nakon medijske pauze progovorila o gorućim temama.

Ona je istakla da je prezadovoljna kako se ponaša njen unuk Željko.

Zatim je dodala da je on sam odlučio da nema komunikaciju sa ocem Ivanom Marinkovićem.

– Mali Željko je super. Druži se sa decom, ide na rođendane. Svi ga hvale, super je. Nemam reči za njega koliko je dete za primer. Samo neka nam je živ i zdrav. Prezadovoljna sam Željkom – ističe Marija.

Ona dalje govori kako Ivan više ne može da dođe za Niš kad on to poželi:

– Mogao je Ivan da dođe na naša vrata do poslednje emisije “Narod pita”. Zvao je Željka na video poziv, kad god je hteo. Međutim, istina je da od rođendana Željkovog deset dana ga nije pozvao. Međutim, kad je Ivan njega 11. dan okrenuo, Željko je rekao: “Neću Ivana”, jer se u tom trenutku igrao i nije želeo da remeti igru da bi pričao sa njim.

– Sutradan je isto zvao, međutim Željko neće da čuje za njega. Prišao nam je i rekao: “Pada mi mrak na oči kada mi spomeneš Ivana”. Dete od pet godina to govori. Miljana i ja smo se šokirale, međutim on takve reči upija iz vrtića – poručuje Kulićeva i dodaje:

– Zašto je to rekao? Ja ne znam. Dete je samo osetilo da ga otac ne zove i samim tim neće da se čuje sa njim. Ivan ne može tek tako da dođe na vrata i priča sa Željkom. Čime sam ga ja uvredila da onakve stvari priča o meni? Psovao je mene, Sinišu… Da li misli da će mu se nakon svega neko javiti? Ostavili smo to na Željku da odluči kad poraste. Toliko od nas. Prelazila sam mu preko mnogih stvari koje je pričao. To je smrad, smrdljivi… – zaključuje Marija.