Home Zanimljivosti ACI BULIĆU NIJE DAVALA MIRA: Ana Ćurčić se ponižavala za mrvicu pažnje...

ACI BULIĆU NIJE DAVALA MIRA: Ana Ćurčić se ponižavala za mrvicu pažnje – “Bolesno voli Zvezdana…” (VIDEO)

1605
0
Ana Curcic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Aca Bulic,

Nije mu davala mira…

Ana Ćurčić se po izlasku iz rijalitija ponovo zbližila sa svojim bivšim dečkom iz mladosti, Acom Bulićem i oni su obnovili vezu nakon 30 godina.

Međutim, mnogima je bila nejasna priroda njihovog odnosa s obzirom da je Aca bio u vanbračnoj zajednici poslednjih nekoliko godina i da nikada u javnosti nije želeo da govori o svojoj partnerki.

U emisiji kod Dušice Jakovljević gostovala je Ivana Šašić koja se s Acom poznaje dugi niz godina i tom prilikom otkrila kakve je sve situacije doživljavala zbog Ćurčićeve.

– Moje mišljenje je da je Ana Ćurčić ljubomorna na svakoga i sve, posebno na ljude bliske Aci, ali on je moj drug i ja sam mu uvek govorila svoje mišljenje. Ona bolesno voli Zvezdana – rekla je Ivana.

Kako je došlo do poljupca između Ane i Ace ispred Pinka? – pitala je voditeljka

– Aca je veliki gospodin i on je u tom trenutku nju ispoštovao i učinio joj je. – rekla je Ivana.

– U novin skrinšotovima, ona Acino trenutno ponašanje tumači sa ostalim adminkama gde dovodi u pitanju i Acinu erektivnu funkciju, poveravala im se. Ako je to stvarno Ana pisala – rekao je Darko.

– Ja nisam ulazila u te prepiske niti ih imama. Zamisli ti koji je to mozak da ti adminki koja je Acina kažeš da ti kupi najskuplji parfem. Ili reci mu da da kintu za more pa misli da Hristina neće reći Aci – rekla je Ivana.

Detaljnije pogledajte u videu: