Home Zanimljivosti HAOS U SPOLJNOM SVETU: Bebica ne sluti na kakvom je gubitku zbog...

HAOS U SPOLJNOM SVETU: Bebica ne sluti na kakvom je gubitku zbog Miljane Kulić – Oglasili se najbliži…

14706
0
Nenad Macanovic,
Nenad Macanovic,

Siguno nije očekivao da će ga se javno odreći…

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić obeležili su “Zadrugu” svojom turbulentnom ljubavnom pričom.

U pauzi između šeste i sedme sezone rijalitija, Bebica je žestoko zaratio sa porodicom Kulić.

Obe strane su počele da iznose “prljav veš” iz njihovog odnosa.

Padale su ozbiljne optužbe i sa jedne i sa druge strane.

Adminima Bebičine fan stranice se ne dopada što on javno proziva porodicu sa kojom je živeo i koja mu je mnogo toga učinila u životu, pa su rešili da ga se odreknu.

– Ovim putem javno kažem da više nisam Nenadova podrška, jer je on folirant i prevarant. Dečko treba da ide na lečenje, pljuje po porodici koja ga je hranila dve godine, tako je pljuvao i po svojoj porodici. To normalna osoba ne radi. Sve je ovo planski uradio, ništa nije bolji od Miljane. Kaže da joj je mesto u Lazi Lazareviću, pa i njemu je mesto tamo. Dečko je bio u kućnom pritvoru zbog dro*e. Da sam na mestu porodice Kulić, svaki dinar bih mu na sudu uzela, da sve dokaže. Poremećena osoba ne može da bude moj favorit – napisala je njegova adminka.

Instagram,
Instagram,

Ona je podelila i Nendaove izjave, gde je on priznao da je više puta saslušavan u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala zbog nameštenih tendera.

– Bio sam na šest poligrafa u SBPOK-u! Zvali su me na saslušanja zbog nekih problema sa tenderima, dok sam bio na čelu jedne očeve firme. Posle poslednjeg poligrafa, slučaj je završio na sudu. Osuđen sam na pet meseci uslovne kazne zbog privrednog kriminala. To je istina i ne želim da je krijem. Za to zna Miljana, kao i njena majka Marija. Presuda nije razlog što sam u lošim odnosima sa porodicom. Dok se Miljana borila za život, niko, osim (moje) majke jednom, nije zvao da pita kako je. Tada sam odlučio da oni za mene više ne postoje – ispričao je svojevremeno u “Zadruzi” Macanović.