Home Zanimljivosti NIKAD EMOTIVNIJA ISPOVEST JANJUŠA: Totalno ogolio dušu – Progovorio o životu sa...

NIKAD EMOTIVNIJA ISPOVEST JANJUŠA: Totalno ogolio dušu – Progovorio o životu sa suprugom…

24986
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Ove reči teraju suze na oči…

Učesnici “Elite”, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nakon što su se smestili na Rajsko ostvro, počeli su sa ozbiljnim i intimnim temama.

– Ajde ti meni pričaj kako ti je bilo u vezama – rekla je Aneli.

– Nikako – rekao je Janjuš.

– Ja sam imao dve veze u životu, jedna veza mi je bila onako nešto što mi je ulepšalo život, neko ko mi je rodio ćerku, jedna divna žena, neko ko me je pratio kroz sve u životu, bio uz mene kad je bilo najteže, neko ko me nikada nije razočarao, nažalost ja nju jesam mnogo puta, pogotovo u rijalitiju, najveću krivicu snosim ja i jednu jedinu – rekao je Janjuš.

– A druga veza? – upitala je Aneli.

– To je bio jedan blam, jedna katastrofa koju čovek sam sebi može da priredi, to nije bila zaljubljenost, strast, bolest, zatvoren prostor – rekao je Janjuš.

– Je l’ ste bili priatelji ili odmah veza – upitala je Aneli.

– Nemam ti pojma, kako je bilo – rekao je Janjuš.

– Je l’ je voliš? – upitala je Aneli.

– Jedino koga volim i koga sam voleo je moja žena, a mogo žena sam sje*ao, to je moja loša strana, to je jače od mene – rekao je Janjuš.

– Sa tobom to nije tako, osećam – rekao je Janjuš.

– Šta te kod mene osvojilo? – upitala je Aneli.

– Imaš to nešto da možeš da ostaneš, predivna si. Mnogo sam pogrešio u životu, meni je mnogo teško jer moja žena to nije zaslužila, neko ko me voli najviše na svetu, i nekoga koga sam ja voleo sam povredio, ali kajem se zbog toga, ali život je kratak, grešio sam, deca su najveće blago koje postoji, ostalo su prolazne priče koje nemaju nikakvog smisla u našem životu, čoveka treba da čine male stvari, nekada je dovoljno i na klupici pored mora kad sediš sa jednom limenkom piva, i sediš s nekim koga voliš, to je najveća ljubav na svetu, kad nekog zagrliš poljubiš i kažeš da ga voliš, a nedaleko od tebe ono što ste oduvek želeli i dobili igra se u pesku, vaše dete, e to je sreća – rekao je Janjuš.

– Je l’ si mene zato zavoleo, što misliš da sam takva žena? – upitala je Aneli.

– Mislim da si ti jedna žena koja je u životu bila jako naivna, koja je išla krivim putem, mnogo puta grešila, i na svoju štetu pravila nekome uslugu da te ponižava – rekao je Janjuš.

– Trenutak kada si postala majka, ima li to cenu kada si izlazila na žurke, aftere – upitao je Janjuš.

– Ne nikakvu, uvek sam želela da imam ćerku da se mogu samo na nju fokusirati – rekla je Aneli.

– Da li sam loš na ovu ili onu stranu, ja sam mnogo dobar otac – rekao je Janjuš.

– Moja žena zna da sam ovakav, i ovakvog me zavolela, ceo život sam ovakav, obožavam žene, ja sam napolju totalno drugačiji, ne zanimaju me žene, smirio sam se dosta, povukao sam se, jer sam shvatio, šta će meni u životu kada dođem kući pored nekog koga volim i stavim telefon u jastučnicu. Nije mi bilo lako u životu, sam sam došao, sam se borio za život, sam putovao preko, svima dajem, a kada sam ja u problemu nema nikoga, sem Boga, znači da sam dobar čovek. Ja sam mnogo iskren čovek, sve kažem kako jeste – rekao je Janjuš.