Home Zanimljivosti ZVEZDAN SLAVNIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU POZNATE PEVAČICE: Priznao sve o novoj vezi...

ZVEZDAN SLAVNIĆ UHVAĆEN U ZAGRLJAJU POZNATE PEVAČICE: Priznao sve o novoj vezi – Ne skida osmeh sa lica…

55992
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Otkrio razlog zbog kog se povukao iz javnog sveta…

Bivši rijaliti takmičar, Zvezdan Slavnić, poslednjih meseci privlači veliku pažnju javnosti svojim postupcima i ponašanjem.

Slavnić je postao meta glavnih vesti kada je u Zadruzi 6 na očigled javnosti prevario ženu Anu Ćurčić sa takmičarkom Anđelom Đuričić.

Bivši zadrugar od tada ne prestaje da intrigira javnost.

Posle dugo vremena izvan objektiva medija, viđen je napokon na promociji pesme Silvije Đogani, a društvo mu je pravila niko drugi do njena mama, Slađa Delibašić!

Instagram,
Instagram,

Slavnić je prisustvom iznenadio mnoge, pa je medijima otkrio otkud to da je ponovo među poznatima i koji je bio razlog njegovog povlačenja iz javnog sveta.

– Prijalo mi je da dođem, nikada nisam bio na ovakvom događaju. Nisam se povukao, pustio sam da sve teče svojim tokom. Kao što vidimo menjaju se neke stvari – izjavio je Zvezdan.

Dugo se mislilo da mladi neženja samuje nakon raskida sa Anđelom, međutim Zvezdan je priznao da je ponovo počeo da izlazi sa devojkama.

– Nekad izađem sa devojkama, večera i to, ali se nisam upuštao u ništa ozbiljno – obelodanio je bivši zadrugar.

Onda je izneo u javnost i to da više nije ni u kakvom kontaktu sa nekadašnjom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, kao ni sa bivšom devojkom Anđelom.

– Sa Anom ne pričam od kada sam izašao, a sa Anđelom nemam kontakt već dva, tri meseca – rekao je Slavnić.