Home Zanimljivosti PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Situacija se zakomplikovala – “Dolazi...

PRVO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Situacija se zakomplikovala – “Dolazi noćna mora…”

5851
0
Filip Car,
Filip Car,

Oštro…

Bivši rijaliti učesnik Filip Car i pobednica šeste sezone “Zadruge” Aleksandra Nikolić, nedavno su stavili tačku na višemesečnu vezu koju su započeli u Zadruzi.

Njihov odnos pratile su mnoge turbulencije, a pred sam kraj rijalitija Car je verio Nikolićevu. Sve je naizgled bilo idlično te su njih dvoje i živeli zajedno u Crikvenici.

Međutim, kako je Maja Marinković obelodanila prepiske s Filipom, situacija se dodatno zakomplikovala. Ispostavilo se da je radio Aleks iza leđa i sve vreme bio u kontaktu sa Marinkovićevom.

On se sada oglasio na Instagramu i potkačio bivšu (Maju):

– Neka dušmana, šta imaju crkavati… Bez njih ne bi ni znali koliko nam je dobro. Oni su ti najverniji pratioci na putu do uspeha – objavio je Filip Car na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Maja i Filip su takođe bili u emotivnoj vezi tokom pete sezone “Zadruge”, rastali su se u ne tako dobrim odnosima, a Filip se trudio da je ponizi na svaki mogući način i dokaže joj kako je srećan s Aleksandrom.

Svaki put kada bi ušli u sukob to bi eskaliralo do tačke pucanja, pa nema sumnje da su njih dvoje bili toksični kao par.

Mnogi su mislili da se skrasio sa Aleksandrom, ali po svemu sudeći ni u ovoj vezi nije uspeo da pronađe mir.

A potom je nastavio u još jačem tonu:

Instagram,
Instagram,

Kada će doći do raspleta ovog ljubavnog trougla i koliko će još nepoznatih detalja izaći u javnost, ostaje nam da ispratimo.