Home Zanimljivosti TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Nakon kraha veze sa Filipom Carem saznala da čeka...

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Nakon kraha veze sa Filipom Carem saznala da čeka njegovo dete – Tek kako je reagovala…

791
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Stižu rode…

Pobednica šeste sezone “Zaduge” Aleksandra Nikolić, navodno je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim učesnikom “Zadruge”, a da je u drugom stanju saznala je nedavno.

Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Osećanja su joj, prema priči bliskog izvora, pomešana.

Srećna je, ali i uplašena, budući da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na buran način stavili tračku na veridbu i ona se iz njegove rodne Crikvenice vratila u Beograd.

– Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete – počinje priču izvor za Pink.rs i nastavlja:

– U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve – da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi. Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti – zaključio je izvor za Pink.rs.

Podsetimo, Car je Aleksandru verio u “Zadruzi” 2. jula ove godine, a nakon završetka rijalitija nisu se odvajali.

Vreme su pretežno provodili u Crikvenici, u Hrvatskoj, a danima se pisalo i pričalo i o njihovom romantičnom putovanju u Pariz.

Ipak, više puta su ih pratile priče o raskidu veridbe, do kog je ubrzo definitivno došlo, a jedan od uzroka jeste Filipovo neverstvo.

Aleks je danima ćutala nakon raskida, a potom se jedne večeri, pre desetak dana, oglasila na Instagramu.